Σάββατο 28 Ιουλίου 2018

Έβγαλαν αναπληρωματικό μέλος επιτροπής στα …πέναλτι


ΓΕΛΑΝΕ ΚΑΙ ΟΙ ΠΕΤΡΕΣ ΣΤΗΝ ΠΑΡΑΤΑΞΗ ΤΟΥ ΔΗΜΑΡΧΟΥ ΑΛΜΩΠΙΑΣ

Η παρανομία της παρανομίας στην ανάθεση συντήρησης των αρδευτικών γεωτρήσεων Αλμωπίας


 ΕΚΑΝΑΝ ΑΝΑΘΕΣΗ ΜΕ ΕΚΠΤΩΣΗ 1%

Περιμένει να τελειώσει η θητεία τηςΗ ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΑΡΧΗ ΑΛΜΩΠΙΑΣ
ΕΜΦΑΝΙΣΗ ΓΙΑ ΚΛΑΜΜΑΤΑ
 ΣΤΟ ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ

Αρχηγική εμφάνιση Χρήστου Μπάτση .

Αρχηγική ήταν η εμφάνιση του Χρήστου Μπάτση , που εκλέχτηκε με τον συνδυασμό του Δημάρχου Αλμωπίας , στη πρόσφατη συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου. Έτσι επιβεβαίωσε με τον πιο επίσημο έμμεσο τρόπο την φημολογία που τον φέρει να ηγείται σχήματος στις ερχόμενες δημοτικές  εκλογές.

Μ.Σ. Εξαπλατάνου "ο Μενέλαος Λουντέμης":


Με μεγάλη χαρά σας ανακοινώνουμε πως ολοκληρώθηκαν με επιτυχία και οι φετινές προσπάθειες για ένα δυναμικό, πλούσιο, ποιοτικό και γεμάτο σεβασμό και αφοσίωση πρόγραμμα, για όλους εσάς που με περισσή καλή διάθεση, κάνετε τους κόπους μας να αποδίδουν!

ΑΣ ΓΙΑΝΝΙΤΣΑ ΠΕΡΑΣΑΝ ΜΕ ΕΠΙΤΥΧΙΑ ΤΑ ΕΡΓΟΜΕΤΡΙΚΆ
Οι παίκτες του Α.Σ. Γιαννιτσά,  πέρασαν με απόλυτη  επιτυχία, τα εργομετρικά και αιματολογικά τεστ ενόψει της νέας χρονιάς, τα οποία διήρκεσαν δύο ημέρες.

Τα φιλικά προετοιμασίας του Αλμωπού ΑριδαίαςΤα  φιλικά προετοιμασίας που έχει κλείσει ο Αλμωπός , σύμφωνα με δημοσιεύματα του τύπου είναι τα εξής:

Ο καιρός σήμερα...


Αποτέλεσμα εικόνας για συννεφιά καλοκαίριΝεφώσεις παροδικά αυξημένες κυρίως στα ηπειρωτικά και το βόρειο Αιγαίο αναμένονται σήμερα, Σάββατο, τις...

Χυδαία σπέκουλα Άδωνη...


...μετά την τριήμερη σιγή λόγω εθνικού πένθους...

Α να χαθείτε, Βορίδηδες...


Θα μιλήσουμε αύριο -δηλαδή σήμερα- ώστε τα θρασίμια της πολιτικής να πάνε στη θέση τους. Το ξεστόμισε χθες ο γνωστός και μη εξαιρετέος κουμπάρος του Λεπέν, Μαυρουδής, ή Μάκης, Βορίδης στη Βουλή, προαναγγέλλοντας τις...

(3)