Δευτέρα 2 Μαρτίου 2015

Πρόσκληση – Κάλεσμα 6 του Μάρτη στο Πλανητάριο



          
 Την Παρασκευή 6 Μαρτίου και ώρα 20:00 θα πραγματοποιηθεί η ετήσια εκδήλωση απολογισμού του Πανελληνίου συλλόγου Ιαματικών Πηγών και Λουτροπόλεων Ελλάδας στην κοσμική αίθουσα του «ΠΛΑΝΗΤΑΡΙΟΥ» στην περιοχή της Θέρμης Τήλ. 2310475751.

ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗΣ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ΑΛΜΩΠΙΑΣ



 Δευτέρα  02 Μαρτίου 2015, στις    19.00΄ (7.00 μ.μ.)  πρόκειται να συνεδριάσει το Δημοτικό συμβούλιο Αλμωπίας για συζήτηση και λήψη αποφάσεων  στα παρακάτω θέματα της ημερήσιας διάταξης :
 
 

Συνάντηση αποφοίτων του 1970-71 στην Αριδαία




Μετά από πολλά τέρμινα οι «ιστορικοί» πλέον απόφοιτοι της σχολικής χρονιάς 1970-71 του Γυμνασίου Αριδαίας

Προμήθεια φωτιστικών Σωμάτων από τον Δήμο Αλμωπίας






Ο Δήμαρχος Αλμωπίας προκηρύσσει πρόχειρο διαγωνισμό με σφραγισμένες προσφορές και με κριτήριο κατακύρωσης το μεγαλύτερο ποσοστό έκπτωσης (χαμηλότερη τιμή) για την προμήθεια υλικών συντήρησης επισκευής δικτύου ηλεκτροφωτισμού (φωτ.σώματα κλπ), προϋπολογισμού 52.834,50 ευρώ (με 23% Φ.Π.Α.).


Τι έγραψε ο διαιτητής του αγώνα Αψάλου-Άσπρου στο φύλλο αγώνα



 ΓΙΑ ΤΗΝ ΤΥΧΗ ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ ΘΑ ΑΠΟΦΑΣΙΣΕΙ Η ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΤΗΣ ΕΠΣ ΠΕΛΛΑΣ

Το 5ο Μαθητικό Φεστιβάλ Ψηφιακής Δημιουργίας 2-4 Απριλίου 2015 και στην Φλώρινα



http://digifest-flo.blogspot.gr

Καλούνται οι εκπαιδευτικοί Πληροφορικής να συμμετέχουν στο 5ο Μαθητικό Φεστιβάλ Ψηφιακής Δημιουργίας, που θα διεξαχθεί στην Φλώρινα, παρουσιάζοντας έργα που δημιούργησαν με τους μαθητές στο σχολείο τους. 

Ετοιμάζεται ο Μπούμπης….




Να σας επικαιροποιήσω ,

Πετυχημένοι...



Πολύ ωραίο!

Επισκέψεις του Σάκη Βαρδαλή, Βουλευτή Α’ Θεσσαλονίκης στη Πέλλα



 
Το Σαββάτο 28 Φλεβάρη 2015, αντιπροσωπεία της Κ.Ο. Κεντρικής Μακεδονίας του Κ.Κ.Ε. με τον Σάκη Βαρδαλή, Βουλευτή Α΄ Θεσσαλονίκης, πραγματοποίησε περιοδεία σε χωριά του Δήμου Σκύδρας  στην ΠΕ Πέλλας.


Γραμμή ζωής


Η Δημοτική Βιβλιοθήκη Σκύδρας προτείνει για τον Μάρτιο 2015.




Αγαπητοί αναγνώστες, εάν σκοπεύετε να διαβάσετε κάποιο βιβλίο μέσα στον Μάρτιο, μπορείτε, εάν θέλετε, να λάβετε υπόψη σας τους παρακάτω τίτλους βιβλίων που προτείνει η Δημοτική Βιβλιοθήκη Σκύδρας:

Εξαφάνιση ηλικιωμένου


(3)