Δευτέρα 2 Μαρτίου 2015

Πρόσκληση – Κάλεσμα 6 του Μάρτη στο Πλανητάριο



          
 Την Παρασκευή 6 Μαρτίου και ώρα 20:00 θα πραγματοποιηθεί η ετήσια εκδήλωση απολογισμού του Πανελληνίου συλλόγου Ιαματικών Πηγών και Λουτροπόλεων Ελλάδας στην κοσμική αίθουσα του «ΠΛΑΝΗΤΑΡΙΟΥ» στην περιοχή της Θέρμης Τήλ. 2310475751.

Στην εκδήλωση θα υπάρχει πλούσιος μπουφές και μουσική για όλους. Επίσης όπως κάθε χρόνο υπάρχουν πολλές προσφορές από όλες  τις λουτροπόλεις και παρεμφερείς επιχειρήσεις.
Τον απολογισμό του συλλόγου, που θα είναι μια ενημέρωση σχετικά με την ανάπτυξη και προβολή του θεραπευτικού μας Τουρισμού, θα την κάνει ο Πρόεδρος του συλλόγου Ανέστης Αναστασιάδης. Επιπλέον θα υπάρξει ομιλία σχετικά με την Υγεία και την προοπτική ανάπτυξης των ελληνικών λουτροπόλεων από τον Γιατρό, Δημοτικό σύμβουλο του Δήμου Θεσσαλονίκης και μέλος της Ε.Ε. του Συνδέσμου Δήμων  Ιαματικών Πηγών Ελλάδας, κ. Χρήστο Παπαστεργίου.
Καλούμε όλους τους φίλους του συλλόγου και τα μέλη από όλη την επικράτεια να παραστούν σε αυτήν τη μεγάλη αναπτυξιακή προσπάθεια που κάνει εδώ και 10 χρόνια ο ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΙΑΜΑΤΙΚΩΝ ΠΗΓΩΝ ΚΑΙ ΛΟΥΤΡΟΠΟΛΕΩΝ ΕΛΛΑΔΑΣ με έδρα τη Θεσσαλονίκη  και με site παρουσίας στο διαδίκτυο www.loutropoleis.com

Καλούμε επίσης να είναι παρών σε αυτήν την εκδήλωση, όλους τους Δημάρχους και Δημοτικούς Συμβούλους που έχουν στην επικράτειά τους λουτροπόλεις, όπως και τον Πολιτικό μας κόσμο,  Βουλευτές κλπ 
                                          « κόστος πρόσκλησης 15 ευρώ»

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

(3)