Πέμπτη 9 Οκτωβρίου 2014

Φορτίο

Τελικά πολύ βαρύ αυτό

Το μνημόνιο της ΔΕΥΑ Αλμωπίας

-Τι μου λες;.

ΥΠΑΤΟΣ

-Ε, όχι και νρουλάδες;

Στην Πτολεμαΐδα τα τμήματα παίδων και μίνι του Πανεδεσσαϊκού




 





Στην Πτολεμαΐδα ταξίδεψαν τα τμήματα παίδων και μίνι του Πανεδεσσαϊκού την περασμένη Κυριακή όπου πραγματοποίησαν τρεις φιλικούς αγώνες με αντίστοιχα τμήματα της ομάδας του

Νέο πρόγραμμα για 16.600 ανέργους 29 έως 64 ετών




Στην έναρξη του νέου προγράμματος προώθησης στην αγορά εργασίας μέσω συνδυασμένων δράσεων κατάρτισης, πρακτικής άσκησης, πιστοποίησης των δεξιοτήτων και απασχόλησης, 16.600 ανέργων, κυρίως χαμηλών τυπικών προσόντων, ηλικίας 29 έως 64 ετών, προχωρά ο ΟΑΕΔ μετά από απόφαση του Διοικητή του Οργανισμού, κ. Θεόδωρου Αμπατζόγλου. Το πρόγραμμα εμπεριέχει μια ολοκληρωμένη δέσμη παρεμβάσεων υπέρ των ωφελουμένων στην οποία περιλαμβάνονται:
1) Πρόγραμμα θεωρητικής άσκησης 100 ωρών.

ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΣΤΟΝ ΠΙΕΡΙΚΟ ΑΡΧΕΛΑΟ ΚΑΙ ΣΤΗ Β' ΕΘΝΙΚΗ Ο ΛΑΖΑΡΟΣ ΠΕΤΚΟΣ




Για δεύτερη χρονιά συνεχίζει στον Πιερικό Αρχέλαο και στη Β' εθνική ο Λάζαρος Πέτκος του

Πανελλήνιας Ημέρας Σχολικού Αθλητισμού στους Προμάχους



Με ιδιαίτερη επιτυχία πραγματοποιήθηκαν την Πέμπτη 9 Οκτωβρίου 2014 στο Γυμνάσιο Προμάχων οι προγραμματισμένες εκδηλώσεις στα πλαίσια της Πανελλήνιας Ημέρας Σχολικού Αθλητισμού.

Η Διεύθυνση Δίωξης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος ενημερώνει τους πολίτες, για την εμφάνιση στη χώρα μας του κακόβολου λογισμικού «Crypto-Wall»



Το κακόβουλο λογισμικό στοχεύει στην καταβολή χρηματικών ποσών ως «λύτρα»,  προκειμένου να ξεκλειδωθούν – αποκρυπτογραφηθούν ψηφιακά αρχεία και δεδομένα στους Η/Υ των χρηστών

Τίμησαν τον Άγιο Θεόδωρο Γαβρά








Στο κατάμεστο Ιερό Ναό Αγίου Δημητρίου Έδεσσας, την Κυριακή 5 Οκτωβρίου 2014 τιμήθηκε η γιορτή του Αγίου Θεοδώρου Γαβρά, που η εκκλησία μας τιμά στις 2 Οκτωβρίου, από τον Σύλλογο Ποντίων Έδεσσας «Άγιος Θεόδωρος Γαβράς».

ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΜΠΙΝΟΣ: Δεν νοικοκύρεψαν και τόσο τον Δήμο Αλμωπίας οι προηγούμενοι



 
Για τα οικονομικά του Δήμου Αλμωπίας και των επιχειρήσεών του πρόκειται να ενημερώσει το δημοτικό συμβούλιο στην ερχόμενη συνεδρίαση ο Δήμαρχος Δημήτρης Μπίνος. Αυτό έκανε γνωστό ,μιλώντας τη Τετάρτη 8 Οκτωβρίου στο ΡΑΔΙΟ ΑΛΜΩΠΙΑ.

ΣΥΝάντηση με εμπορικό Σύλλογο Έδεσσας



 


ΟΡΓΑΝΩΣΗ ΜΕΛΩΝ ΣΥΡΙΖΑ ΕΔΕΣΣΑΣ - ΒΕΓΟΡΙΤΙΔΑΣ

Ανακοίνωση χορηγών ΓΑΣ Έδεσσας




Ο ΓΑΣ Έδεσσας ανακοινώνει την χορηγική  συνεργασία του με τις παρακάτω επιχειρήσεις, οι οποίες θα διαφημιστούν στο αθλητικό υλικό την ανδρικής ομάδας.

(3)