Κυριακή 27 Σεπτεμβρίου 2015

Πύρασος –Νίκη Βόλου 1-2
Μπήκε αλλαγή ο Χρήστος Ελευθεριάδης

Δόξα Εξαπλατάνου - Εδεσσαϊκός 1 - 0.

Με τους καλύτερους οιωνούς ξεκίνησε η Δόξα Εξαπλατάνου το φετινό πρωτάθλημα της Α1 κατηγορίας  νικώντας τον Εδεσσαϊκό με σκορ 1 – 0 μέσα στο γήπεδο της.

ΑΣ ΠΡΟΜΑΧΟΙ - ΑΛΜΩΠΟΣ ΑΡΙΔΑΙΑΣ 0 - 2 Επιβεβαιώνοντας τον τίτλο του φαβορί, ο Αλμωπός Αριδαίας πήρε τη νίκη κερδίζοντας τον ΑΣ Πρόμαχοι μέσα στο κοινοτικό γυμναστήριο ΧΡΗΣΤΟΣ ΤΖΙΒΑΝΗΣ των Προμάχων, με σκορ 2-0.

Επιβλητική η Aναγέννηση στο ΡιζόΜε νίκη ξεκίνησε τις υποχρεώσεις της στο πρωτάθλημα η Αναγέννηση Γιαννιτσών, που κέρδισε με 0-5 μέσα στο Ριζό την τοπική Δόξα.

«Στοχεύουμε ψηλά για το καλό του τόπου μας»
ΜΗΝΥΜΑ  Δ. ΜΠΙΝΟΥ   ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΗΜΕΡΑ ΤΟΥΡΙΣΜΟΥ

Γ-ΕΘΝΙΚΗ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ 

1ος όμιλος

Οι αγώνες της Κυριακής ζωντανά στις 17.00

Παρακολουθήστε στις 17.00

ΔΟΞΑ ΜΕΛΙΣΣΙΟΥ-ΑΣΠΙΣ ΓΥΨΟΧΩΡΙΟΥ 5-1
     Στην έναρξη του πρωταθλήματος Α΄ κατηγορίας Πέλλας, οι Μαυραετοί, πιστοποιώντας, τον τίτλο του φαβορί για άνοδο στην Α1 κατηγορία Πέλλας, συνέτριψαν τη ισχυρή νεοφώτιστη ομάδα της ΑΣΠΙΔΑΣ Γυψοχωρίου, με σκορ 5-1.

ΦΙΛΙΚΟΙ ΑΓΩΝΕΣ ΜΕΤΑΞΥ ΓΟΝΕΩΝ ΚΑΙ ΠΑΙΔΙΩΝ   

Έβαλαν γυαλιά στους γονείς

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΥΠΟΨΗΦΙΟΤΗΤΑΣ ΤΟΥ ΑΠΟΣΤΟΛΟΥ ΤΖΙΤΖΙΚΩΣΤΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΟΕΔΡΙΑ ΤΗΣ ΝΕΑΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ
Ο Απόστολος Τζιτζικώστας προέβη στην ακόλουθη δήλωση, μέσω της οποίας ανακοινώνει επισήμως την υποψηφιότητά του για την προεδρία της Νέας Δημοκρατίας:

Η Δημ.Τ.Ο. Πέλλας Νέας Δημοκρατίας στηρίζει Τζιτζικώστα.
Στα πλαίσια των διαδικασιών ανάδειξης νέου Προέδρου στην Νέα Δημοκρατία ο Πρόεδρος της Δημ.Τ.Ο Πέλλας Νικόλαος Θωμαΐδης και τα μέλη της Δημ.Τ.Ε. Πέλλας ανακοινώνουν ομόφωνα την πλήρη υποστήριξη τους στην υποψηφιότητα του Απόστολου Τζιτζικώστα.

(3)