Τετάρτη 11 Ιουλίου 2018

ο σχέδιο των τριπλών εκλογών τον Μάιο...

T

O Νίκος Βούτσης ήταν ο πρώτος που πριν από περίπου τρεις μήνες είχε ανοίξει δημόσια το «χαρτί» των διπλών εκλογών - εθνικών και ευρωεκλογών - τον επόμενο Μάιο. Πρόκειται για...

ΓΙΩΡΓΟΣ ΚΑΡΑΣΜΑΝΗΣ · «Εφαρμόστε τώρα το Θεσμικό και Κανονιστικό Πλαίσιο Ασφάλισης του ΕΛΓΑ για αποζημιώσεις ροδάκινων και κερασιών που χτυπήθηκαν και από τις τελευταίες βροχές»


 
·        Διεκδικήστε επιτέλους και τις στρεμματικές ενισχύσεις που δικαιούνται οι παραγωγοί μας

Μουσικές βραδιές στη Σκύδρα & Προετοιμασία διοργάνωσης 4ης Εμποροπανήγυρης


Ο καιρός φαίνεται τελικά ότι θα είναι σύμμαχός μας κι έτσι θα πραγματοποιηθούν οι διήμερες
μουσικές βραδιές του Δήμου Σκύδρας,  που είχαν αναβληθεί στα τέλη του προηγούμενου μήνα.

Και σήμερα 11 Ιουλίου θα προβληθεί η ταινία Coco στον Θερινό Δημοτικό Κινηματογράφο Έδεσσας.


Ο Φ.Σ. Έδεσσας «Μέγας Αλέξανδρος» (Κινηματογραφική Λέσχη), με την υποστήριξη της  ΔΗ.ΚΕ.ΔΕ.,  και την Τετάρτη 11  Ιουλίου   2018 και ώρα 21:15, στον χώρο του θερινού σινεμά (περιοχή Μύλοι, πάρκο Καταρρακτών) του Δήμου Έδεσσας θα προβάλλει την ταινία:


Coco (2017)

ΜΕ ΛΗΞΙΠΡΟΘΕΣΜΕΣ ΟΦΕΙΛΕΣ Ειδικό βοήθημα για επανασύνδεση του ηλεκτρικού ρεύματος σε καταναλωτές Πηγή: Ειδικό βοήθημα για επανασύνδεση του ηλεκτρικού ρεύματος σε καταναλωτές

 
Επεκτείνεται σε καταναλωτές με ληξιπρόθεσμες οφειλές από λογαριασμούς ρεύματος, στους οποίους έγινε διακοπή της ηλεκτροδότησης μέχρι τις 30 Ιουνίου 2018, η δυνατότητα επανασύνδεσης.

ΠΕΝΤΕ ΗΜΕΡΟΜΙΣΘΙΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΚΑΘΑΡΙΣΜΟ ΚΑΙ ΤΗΝ ΠΕΡΙΠΟΙΗΣΗ ΚΟΙΝΟΧΡΗΣΤΩΝ ΧΩΡΩΝ ΠΡΑΣΙΝΟΥ ΤΟΠΙΚΩΝ ΚΟΙΝΟΤΗΤΩΝ ΚΑΙ ΤΗΣ ΑΡΙΔΑΙΑΣΤον θεσμό των «πέντε ημερομίσθιων» υλοποιεί ο Δήμος Αλμωπίας, τόσο στην έδρα του Δήμου, όσο και σε Τοπικές Κοινότητες, υλοποιώντας με αυτόν τον τρόπο τη δέσμευση του Δημάρχου Αλμωπίας κ. Δημήτρη Μπίνου προς τους Προέδρους.

ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗΣ ΜΙΛΙΑ ΣΤΟ ΡΙΖΟΧΩΡΙ ΑΡΙΔΑΙΑΣ 14-7-2018


Το Σάββατο 14 Ιουλίου στις 8 το απόγευμα θα πραγματοποιηθεί ομιλία στο καφέ-ουζερί «Πλάτανος»

(3)