Τρίτη 13 Μαρτίου 2018

Επίσκεψη ΖΑΒΙΟΝ στους Προμάχους


ΘΕΡΜΗ ΥΠΟΔΟΧΗ ΤΟΥ ΥΠΟΨΗΦΙΟΥ ΔΗΜΑΡΧΟΥ ΑΠΟ ΚΑΤΟΙΚΟΠΥΣ ΤΟΥ  ΧΩΡΙΟΥ

Κτηνοτροφικές μονάδες των Προμάχων

Κατασκευή του ΤΑΡ στη Βόρεια Ελλάδα:
Ολοκληρωμένες πάνω από 400 αρχαιολογικές ανασκαφές και τομές

Επιχειρηματικές δράσεις για το 1ο ΕΠΑ.Λ. Αριδαίας «Νίκανδρος Παπαϊωάννου» 

Στο 1ο ΕΠΑ.Λ. Αριδαίας «Νίκανδρος Παπαϊωάννου» στόχος μας είναι να παρέχουμε στους μαθητές μας μια ολοκληρωμένη, πολύπλευρη, σύγχρονη εκπαίδευση δίνοντάς τους όλα εκείνα τα εφόδια που θα τους κάνουν μετέπειτα όχι μόνο επιτυχημένους επαγγελματίες αλλά και κοινωνικά δραστήριους και ευαισθητοποιημένους πολίτες.

Μηχανή του Χρόνου: Λάμπρος Κωνσταντάρας - Η καριέρα του στην ΑΕΚ και το επεισόδιο στη ΛεωφόροΟ Λάμπρος Κωνσταντάρας, εκτός από την υποκριτική, αγαπούσε πολύ και τον αθλητισμό. Του άρεσαν το ποδόσφαιρο και ο στίβος. Σε νεαρή ηλικία, μάλιστα, είχε φορέσει και τη φανέλα του τερματοφύλακα της ΑΕΚ 

Πέθανε ο αγαπημένος ηθοποιός Χρήστος ΣιμαρδάνηςΤο τελευταίο διάστημα αντιμετώπιζε σοβαρό πρόβλημα υγείας. Η χαρακτηριστική φωνή του "έντυσε" αμέτρητες παρουσιάσεις του Mega, ενώ είχε πρωταγωνιστήσει σε πολλές τηλεοπτικές σειρές, παραγωγές, ταινίες και θεατρικές παραστάσεις 

Γιάννης Σηφάκης : 62 φορείς της Πέλλας συμμετείχαν

 στην εξαιρετικά επιτυχημένη διαδικασία συμβολής της κοινωνίας  στην προετοιμασία του Περιφερειακού Αναπτυξιακού συνεδρίου Κεντρικής Μακεδονίας (στις 26,27 και 28 Μάρτη 2018 στη Θεσσαλονίκη)

«Ακόμη περιμένουν τις… εκτιμήσεις στα χωριά Αλμωπίας και Πέλλας για την ολοκληρωτική καταστροφή»!ΚΑΙ ΝΕΑ ΕΡΩΤΗΣΗ ΚΑΡΑΣΜΑΝΗ ΓΙΑ ΤΑ ΘΥΜΑΤΑ ΤΗΣ ΠΡΩΤΟΦΑΝΟΥΣ ΘΕΟΜΗΝΙΑΣ ΤΗΣ 14ης ΙΟΥΝΙΟΥ ΠΕΡΣΙ:

(3)