Δευτέρα, 16 Μαρτίου 2015

Απόφαση σταθμός :156 καταστηματάρχες δικαιώθηκαν στο δικαστήριο με την ΑΕΠΙ 

Αθώους έκρινε δικαστήριο Σερρών το πρωί της Παρασκευής 13 Μαρτίου 2015, 156 Σερραίους επιχειρηματίες ιδιοκτήτες καταστημάτων εστίασης, καφενείων, cafe που βρέθηκαν στα δικαστήρια εξαιτίας μηνύσεων της εταιρίας διαχείρισης πνευματικών δικαιωμάτων ΑΕΠΙ,

Τα αποτελέσματα στην ΕΚΑΣΚΕΜΑ ΚΑΤΗΓΟΡΊΑ

Σπουδαίο το θέμα , ελάχιστη η παρουσία του κόσμου
ΣΤΗΝ ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ  ΑΛΜΩΠΊΑΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΚΑΤΑΡΡΟΪΚΟ ΠΥΡΕΤΟ

Εγκρίθηκε το δάνειο από την Τράπεζα Πειραιώς προς την ΕΒΖ για την πληρωμή των τευτλοπαραγωγών

Ενημέρωση της Θ. Τζάκρη με τον Υπουργό Παραγωγικής Ανασυγκρότησης, Περιβάλλοντος & Ενέργειας κ. Π. Λαφαζάνη. Μέγας Αλέξανδρος Γιαννιτσών-ΠΑΟΚ Αλμωπίας 70-54
Καθοριστική νίκη εντός έδρας πέτυχε η  ομάδα Basketball του «Γ.Α.Σ. Μέγας Αλέξανδρος Γιαννιτσών» επί του ΠΑΟΚ Αλμωπίας με 70-54.

ΠΑΣΧΑΛΙΝΟ ΤΡΑΠΕΖΙ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ στο Δήμο ΣκύδραςΤο Δίκτυο Κοινωνικής Αλληλεγγύης Ν.Πέλλας διοργανώνει εκδήλωση συλλογής τροφίμων & παιχνιδιών στην οποία συμμετέχει και ο Δήμος Σκύδρας. 

Θ.Θεοδωρίδης Δεν μπορούν να με θίξουν σκευωροί και διάτρητες διαδικασίες» 

Με αφορμή την καταδίκη του από το τριμελές Πλημμελειοδικείο Έδεσσας σε 18 μήνες φυλάκιση , μετά από μήνυση εκπροσώπων εταιρείας που διαχειρίστηκε το χιονοδρομικό κέντρο , για δήθεν παθητική δωροδοκία , ο Αντιπεριφερειάρχης Θ. Θεοδωρίδης έκανε την παρακάτω δήλωση.

Αντάμωσαν οι τελειο-φοιτοι του1971 του Γυμνασίου ΑριδαίαςΤο κουδούνι των σχολικών αναμνήσεων χτύπησε το Σάββατο για τους αποφοίτους του τότε εξαταξίου Γυμνασίου Αριδαίας , του σωτηρίου έτους 1971.

Συναντήσεις – συνεργασίες Γιάννη Σηφάκη

 με την ΚΤΗΜΑΤΟΛΟΓΙΟ ΑΕ  καθώς  και τον Γενικό Διευθυντή προστασίας Δασών

7-21