Τρίτη, 8 Απριλίου 2014

Εκδήλωση ΑΝΤΑΡΣΥΑ στην Άρνισσα


Αφαίρεση βαθμών από Δόξα Εξαπλατάνου και ΠΑΟΚ Γιανιτσών 
 -Κατακυρώνεται ο αγώνας της 6-4-2014 μεταξύ των ομάδων Μ. ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΠΕΛΛΑΣ-ΔΟΞΑ ΕΞΑΠΛΑΤΑΝΟΥ, υπέρ της ομάδας του σωματείου Μ. ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΠΕΛΛΑΣ με τέρματα 3-0

Οι αγώνες του ΣαββατοκύριακουΣάββατο  27η αγωνιστική 12-4-2014 17.00

ΜΠΡΟΣΤΑ ΣΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ
   Το τελευταίο χρονικό διάστημα, πληθαίνουν όλο και περισσότερο οι φωνές οι οποίες υποκριτικά υποστηρίζουν πως οι πολιτικές που θα εφαρμοστούν, μετά τις εκλογές, στο Δήμο Αλμωπίας,  δεν θα έχουν καμία σχέση  με τις πολιτικές  της περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας και της Ευρωπαϊκής Ένωσης, θέλοντας προφανώς να παραπλανήσουν τους κατοίκους του Δήμου Αλμωπίας σχετικά με τη σημασία της επιλογής τους.

Συναυλία σπουδαστων δημοτικού ωδείου Αλμωπίας


Συμμετοχή της ΟΜΑΔΑΣ ΜΑΡΑΘΩΝΙΟΥ ΓΙΑΝΝΙΤΣΩΝ- ΟΜΓ στον 9ο Διεθνή Μαραθώνιο «Μ. ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ».-Την Κυριακή 6 Απριλίου 2014, πραγματοποιήθηκε με απόλυτη επιτυχία ο 9ος Διεθνής Μαραθώνιος «Μ. ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ» στην διαδρομή Πέλλα- Χαλκηδόνα Θες/νίκη (Λευκός Πύργος- Άγαλμα Μ. Αλεξάνδρου),με τους παράλληλους αγώνες των 10 και 5 χιλιομέτρων καθώς και τον αγώνα 1 χιλιομέτρου για μικρούς μαθητές.

Παρουσιάζει τους πρώτους 80 ο Στάθης Καστερίδης


Τους πρώτους 80 υποψηφίους δημοτικούς συμβούλους του συνδυασμού «ΠΕΛΛΑ,  Δήμος για όλους» ανακοινώνει ο υποψήφιος δήμαρχος Στάθης Καστερίδης.

Προς επίσχεση εργασίας οι γιατροί του νοσοκομείου ΈδεσσαςΟι γιατροί του Νοσοκομείου Έδεσσας θα αποφασίσουν τις επόμενες μέρες αν προχωρήσουν σε επίσχεση εργασίας . Περιμένουν οριστική απάντηση σε μία σειρά ζητημάτων που έχουν δημιουργήσει σωρεία προβλημάτων . Σε ανακοίνωσή τους αναφέρουν :

Σύγκληση Οικονομικής Επιτροπής Δήμου Σκύδρας.


Η Οικονομική Επιτροπή του Δήμου Σκύδρας συγκαλείται σε συνεδρίαση στο Δημαρχείο,

Επιμένουν για τις ανεμογεννήτριες στο Βοερεινό 


Τοιχοκόλλησαν έγγραφο του περιφερειακού συμβουλίου  στην κοινότητα Βορεινού

Αντίστροφη μέτρηση στο "Fantastic Football Cup - Corfu 2014"Αντίστροφα μετράνε άπαντες στην Κέρκυρα για το Πανελλήνιο Τουρνουά τμημάτων υποδομής "Fantastic Football Cup - Corfu 2014", το οποίο είναι κομμάτι των γιορτινών εκδηλώσεων του Ολυμπιακού Κέρκυρας για τη φετινή περίοδο.

Διακοπές ηλεκτρικού ρεύματος στην Αλμωπία:Σύμφωνα με την ΔΕΔΔΗΕ τις παρακάτω ημερομηνίες έχουν προγραμματιστεί διακοπές ηλεκτρικού ρεύματος ως εξής:

7-21