Κυριακή, 14 Σεπτεμβρίου 2014

Τη Δευτέρα η ανακοίνωση του 4 ου Αντιδημάρχου ΑλμωπίαςΤο πρωί της Δευτέρας πρόκειται να ανακοινωθεί  στο πρώην Δημαρχείο Εξαπλατάνου

Αναβλήθηκε το Αθλητικό Πανόραμα στην Αριδαία λόγω βροχής Η έντονη βροχόπτωση χτύπησε και το Αθλητικό Πανόραμα  στην Αριδαία . έτσι οι σημερινές εκδηλώσεις αναβλήθηκαν για το πρωί της Δευτέρας στις 10 το πρωί στο κλειστό γυμναστήριο.

ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ ΓΙΑΝΝΙΤΣΩΝ – ΠΑΝΣΕΤΡΑΙΚΟΣ0-3Το άγχος τους της πρεμιέρας

ΜΗΝΥΜΑ ΤΗΣ ΔΗΜΑΡΧΟΥ ΣΚΥΔΡΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΥΡΩΠΑΪΚΗ ΕΒΔΟΜΑΔΑ ΚΙΝΗΤΙΚΟΤΗΤΑΣ.
  Τη συμβολή των πολιτών και των τοπικών αρχών στη βελτίωση των κυκλοφοριακών καταστάσεων και μετακινήσεων και γενικότερα στην αναβάθμιση των αστικών συνθηκών για καλύτερη ποιότητα ζωής αναδεικνύει και φέτος η Ευρωπαϊκή Εβδομάδα Κινητικότητας – Μετακίνησης 2014 ( European Mobility Week ).

Πρόσκληση συμμετοχής στη Δημοτική Επιτροπή Διαβούλευσης Σκύδρας.
Ο Δήμος Σκύδρας υπενθυμίζει τα εξής: Το Δημοτικό Συμβούλιο πρόκειται μέσα στο επόμενο διάστημα να συγκροτήσει με απόφαση του τη Δημοτική Επιτροπή Διαβούλευσης( άρθρο 76 Ν.3852/2010 – ΦΕΚ 87 Α/7-6-2010) που είναι όργανο με συμβουλευτικές και γνωμοδοτικές προς το Δημοτικό Συμβούλιο αρμοδιότητες. Αποτελείται δε από εκπροσώπους των φορέων της τοπικής κοινωνίας, όπως:

Ποιοι προκρίνονται στην επόμενη φάση του κυπέλλου της ΕΠΣ ΠέλλαςΕΝΗΜΕΡΩΘΕΙΤΕ ΣΩΣΤΑ 
ΚΑΙ ΕΓΚΥΡΑ
ΜΟΝΟ 
ΑΠΟ ΜΑΣ ΠΟΙΟ ΠΕΡΝΑΝΕ ΣΤΗΝ ΕΠΟΜΕΝΗ ΦΑΣΗ ΤΟΥ ΚΥΠΕΛΛΟΥΑποτελέσματα και βαθμολογίεςΑποτελέσματα και βαθμολογίες του κυπέλλου της ΕΠΣ Πέλλας

Τα αποτελέσματα των αγώνων του κυπέλλου Η εξέλιξη των κυριακάτικων αγώνωνς της ΕΠΣ Πέλλας

11 Χρόνια από τον θάνατο του Γιώργου ΟυρούμηΕΝΤΕΚΑ χρόνια συμπληρώνονται από τον θάνατο Γιώργο Ουρούμη.

Χωρίς τηλεόραση η ΑλμωπίαΗ πρωινή μπόρα της Κυριακής και οι πολλές αστραπές είχαν σαν αποτέλεσμα να προκληθούν ζημιές

Οι κυριακάτικοι αγώνες του κυπέλλου στην ΕΠΣ ΠέλλαςΟι κυριακάτικοι αγώνες του  κυπέλλου στην ΕΠΣ Πέλλας έχουν ως εξής:


Τιμούν Ολυμπιονίκες στην Αριδαία


Εκδήλωση  στην οποία θα παρευρεθούν και θα τιμηθούν για την μεγάλη προσφορά τους στον ελληνικό αθλητισμό οι Ολυμπιονίκες Πύρρος Δήμας, Νικόλαος Ηλιάδης, Βαλέριος Λεωνίδης, Λεωνίδας Σαμπάνης, Βίκτωρας Μήτρου, Έλλη Μυστακίδου και Παύλος Σαλτζίδης διοργανώνει ο Δήμος Αλμωπίας και το Γραφείο Αθλητισμού  του Δήμου.

7-21