Δευτέρα 18 Ιανουαρίου 2021

ΣΥΡΙΖΑ ΠΕΛΛΑΣ Στηρίζουμε τα τοπικά καταστήματα και τις μικρές επιχειρήσεις της περιοχής μας.Σήμερα που το λιανεμπόριο άνοιξε, είναι μία πρώτης τάξης ευκαιρία να στηρίξουμε
τα τοπικά καταστήματα και τις μικρές επιχειρήσεις της περιοχής μας.

Καταγγελία για επιχείρηση λογοκρισίας στην πρωτοβουλία «Όχι αστυνομία στα Πανεπιστήμια»

Αστυνομία στα Πανεπιστήμια: Συστήνεται ειδική ομάδα προστασίας | Ελλάδα  Ειδήσεις

Λογοκρισία κατά της σελίδας «Όχι αστυνομία στα Πανεπιστήμια» καταγγέλλει η πρωτοβουλία των πανεπιστηµιακών, οι οποίοι αντιτίθενται στην εγκατάσταση της ΕΛΑΣ µέσα στα πανεπιστήµια.

ΝΔ 38%; Κόψτε κάτι!

 Κι ενώ είσαι στη μόνη χώρα της Ευρώπης που παραμένει κλειστή επί δυόμιση μήνες χωρίς κανένα διάλειμμα, κι ενώ ο εμπορικός κόσμος κλαίει, κι ενώ τα συσσίτια ξαναγίνονται επίκαιρα, κι ενώ τα νεύρα του κόσμου είναι κρόσσια, βγαίνουν δημοσκοπήσεις και ανακοινώνουν: ΝΔ 38%.

του Νίκου Μωραΐτη

ΟΑΕΔ: Χωρίς πρόγραμμα για κοινωφελή εργασία το 2021, οι λόγοι που μπήκε στον «πάγο»

Αλεξάνδρα Κλειδαρά
Αλεξάνδρα Κλειδαρά

Προγράμματα απόκτησης εργασιακής εμπειρίας στον ιδιωτικό τομέα και επιδοτούμενων θέσεων εργασίας περιλαμβάνονται στα σχέδια του ΟΑΕΔ για το τρέχον έτος και δεν αναμένεται πρόγραμμα κοινωφελούς εργασίας στο δημόσιο. Οι λόγοι που δεν θα υπάρξει πρόγραμμα κοινωφελούς εργασίας είναι φυσικά η πανδημία. Θα πρέπει να δοθεί έμφαση στον ιδιωτικό τομέα και να δημιουργηθούν νέες θέσεις εργασίας. 

Οι 850.000 «αόρατοι» φτωχοί χωρίς στήριξη μέσα στην κρίση

Χρήστος Μέγας
Χρήστου Μέγα

 

Κάποιους δεν τους σκέφτηκε κανείς. Οι 850.000 «αόρατοι» φτωχοί της πανδημίας. 

13033: Ο κωδικός στο SMS για τα ψώνια στα καταστήματα και ο χρονικός περιορισμός

INTIME

 

Ανοίγουν τα καταστήματα σήμερα με το ωράριο να είναι 7 το πρωί με 8 το βράδυ. Υποχρεωτικό το SMS στο 13033 με τον κωδικό 2 αλλά με χρονικό περιορισμό τις 2 ώρες.

Αθανάσιος Εξαδάκτυλος στο iEidiseis: Ακατάλληλη η Εθνική Επιτροπή Εμβολιασμών


Μαρία Τσιλιμιγκάκη
Μαρία Τσιλιμιγκάκη

Έντονη δυσαρέσκεια από τον Αθανάσιο Εξαδάκτυλο για την Εθνική Επιτροπή Εμβολιασμών την οποία θεωρεί υπεύθυνη για τα προβλήματα των ιδιωτών γιατρών.

Ο καιρός σήμερα...Κακοκαιρία αναμένεται σήμερα στις νότιες κυρίως περιοχές της χώρας, με χιονοπτώσεις ακόμα και στα πεδινά και ισχυρές βροχές και καταιγίδες στα νότια θαλάσσια - παραθαλάσσια, σύμφωνα με...

(3)