Τετάρτη 19 Δεκεμβρίου 2012

Αριδαία: Φιλικός αγώνας για φιλανθρωπικό σκοπό


Τη  Πέμπτη στις 15:00, στο Γήπεδο του Εθνικού «Γεώργιος Λαγούδης»

Κηδεύτηκε ο αστυνομικός από την ΄Ορμα



 



Πάνδημη έγινε η κηδεία του 27χρονου αστυνομικού Μάριου Λίτσνη που υπηρετούσε στο αστυνομικό Τμήμα Αριδαίας , στην γενέτειρά του την ΄Ορμα .

Φιλικοί αγώνες της ακαδημίας μπάσκετ ΓΑΣ ΕΔΕΣΣΑΣ με τις ακαδημίες του ΠΑΟΚ.






Το Σαββάτο 15/12 η Ακαδημία μπάσκετ του ΓΑΣ Έδεσσας στα πλαίσια της συνεργασίας που αναπτύσσετε με την Κ.Α.Ε. ΠΑΟΚ, έδωσε φιλικούς αγώνες με την ακαδημία του ΠΑΟΚ στο κλειστό γυμναστήριο στο γήπεδο της Τούμπας.

Συνάντηση Αντιπεριφερειάρχη με τον Υπουργό Ανάπτυξης - Δέσμευση του κ. Χατζηδάκη για τα μεγάλα οδικά έργα της Πέλλας





Συνάντηση με τον Υπουργό Ανάπτυξης Ανταγωνιστικότητας, Υποδομών, Μεταφορών και Δικτύων κ. Κωστή Χατζηδάκη, είχε σήμερα (19/12) ο Αντιπεριφερειάρχης Πέλλας κ. Θεόδωρος Θεοδωρίδης. Κατά τη διάρκεια της συνεργασίας τους συζητήθηκε εκτενώς η πορεία άμεσης ένταξης σε

Ενημέρωση μελισσοκόμων




    Στα πλαίσια ενημέρωσης των μελισσοκόμων, το Γραφείο Αγροτικής - Κτηνοτροφικής Παραγωγής

ΑΥΤΟΚΤΟΝΙΑ ΣΤΗ ΣΩΣΑΝΔΡΑ

Τέλος στη ζωή του έβαλε 72χρονος στη Σωσάνδρα νωρίτερα σήμερα. Τον άτυχο άνδρα βρήκαν κρεμασμένο στην αποθήκη του σπιτιού του συγγενείς του, τους οποίους είχε αποχαιρετήσει πριν προβεί στο απονενοημένο διάβημα.

Αναβάλλονται τα σημερινά παιχνίδια της ΕΠΣ Πέλλας




Με απόφαση της ΕΠΣ Πέλλας αναβάλλονται όλα τα  εξ αναβολής παιχνίδια της ΕΠΣ Πέλλας  που είχαν προγραμματιστεί για σήμερα , λόγω καιρικών συνθηκών .

: Χριστουγεννιάτικες εκδηλώσεις Π.Σ. Πλατάνης





Στο πλαίσιο των εορταστικών εκδηλώσεων, ο Πολιτιστικός Σύλλογος Πλατάνης σε συνεργασία με το Τοπικό Συμβούλιο Νέων Δήμου Έδεσσας, πραγματοποίησαν την καθιερωμένη ετήσια επίσκεψη τους στο Κέντρο Δημιουργικής Απασχόλησης ΄΄Ορίζοντας΄΄.

Νεκρός αστυνομικός από την ΄Ορμα




27χρονος Αστυνομικός από την ΄Ορμα βρέθηκε νεκρός σε απόμερη περιοχή του χωριού.

Μην τα πετάτε, Χαρίστε τα!!



 


Ο Μορφωτικός Σύλλογος Εξαπλατάνου  ‘’Μ.Λουντέμης ‘’με αφορμή τις ημέρες των Χριστουγέννων και με οδηγό την ανθρωπιά και το σύνθημα  ‘’μην τα πετάτε, χαρίστε τα ‘’

Δώρα από το 2ο ΕΠΑΛ Αριδαίας






Πραγματοποιήθηκε ενώπιον του Συλλόγου Διδασκόντων η κλήρωση της λαχειοφόρου αγοράς που οργανώθηκε στα πλαίσια του χριστουγεννιάτικου bazaar του 2ου ΕΠΑΛ Αριδαίας.

Τα δώρα άρχισαν ήδη να μοιράζονται.

ΚΑΛΕΣ ΓΙΟΡΤΕΣ!!

Παρέμβαση του Γιάννη Σηφάκη , Γραμματέα Τ.Ο. ΣΥΡΙΖΑ Αλμωπίας στην Δημοτική Επιτροπή Διαβούλευσης



   1.   Στις σημερινές συνθήκες πρωτοφανούς κρίσης και επίθεσης στην κοινωνία και στους ΟΤΑ ο Δήμος Αλμωπίας πρέπει να προσανατολιστεί κυρίως στην εξασφάλιση της διατήρησης και της ενίσχυσης των Κοινωνικών δομών, των θεσμών που με τον Καποδίστρια και μετά με τον

.Σ. ΠΑΝΕΔΕΣΣΑΪΚΟΣ - Α.Σ. ΦΙΛΙΠΠΟΣ ΒΕΡΟΙΑΣ 51-57




Ντέρμπυ για γερά νεύρα διεξήχθη την Κυριακή το πρωί στο Δ.Α.Κ. Έδεσσας ανάμεσα στη γηπεδούχο ομάδα της Έδεσσας με τον πρωτοπόρου του ομίλου Φίλιππο Βέροιας.

Χριστουγεννιάτικες ευχές Αντιπεριφερειάρχη






Οι γιορτινές ημέρες των Χριστουγέννων είναι ημέρες αγάπης για το συνάνθρωπο, οικογενειακής ευτυχίας και μία ευκαιρία για αυτοκριτική και απολογισμό. Η Γέννηση του Χριστού ας φέρει ελπίδα,

(3)