Παρασκευή, 10 Απριλίου 2015

«Φιλικός Αγώνας Αγάπης» μεταξύ Βετεράνων Καλαθοσφαιριστών Ελλάδος και της Διεθνούς Ένωσης Αστυνομικών   

Ήταν όλοι εκεί! Γκάλης, Ιωαννίδης, Τσαρτσαρής, Παπαλουκάς και οι υπόλοιποι Βετεράνοι Καλαθοσφαιριστές, δέχτηκαν με ενθουσιασμό την πρόσκληση της Διεθνούς Ένωσης Αστυνομικών σε φιλανθρωπικό αγώνα μπάσκετ με σκοπό την ενίσχυση του Παιδικού Χωριού SOS στο Πλαγιάρι Θεσσαλονίκης.

Η περιφορά του Επιταφίου στην ΑριδαίαΜεγαλύτερη από ποτέ είναι η συμμετοχή του κόσμου στη περιφορά του Επιταφίου στην Αριδαία

Ο ΑΡΗΣ ΛΟΥΤΡΑΚΙΟΥ ΠΡΟΕΙΔΟΠΟΙΕΙ ΤΗ ΔΙΑΙΤΗΣΙΑ

Ο ΑΡΗΣ Λουτρακίου προειδοποιεί τον διαιτητή του αγώνα με τους παλαίμαχους, να μην παίρνει πολύ αέρα και να παίξει σωστά γιατί θα τον πάρει το ποτάμι (τσαρνάρκα). Δεν αντέχουμε άλλο να μας παίζει 50-50.

ΟΒΕΣ- ΠΑΣΧΑΛΙΑΤΙΚΕΣ ΕΥΧΕΣ


ΕΥΧΕΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΣΥΛΛΟΓΟ Φ.Μ. ΑΡΙΩΝ


ΕΥΧΕΣ ΑΠΟ ΤΟ ΠΟΤΑΜΙ


ΕΥΧΕΣ ΑΠΟ ΤΗ ΝΟΔΕ ΠΕΛΛΑΣ


Εθελοντές καθάρισαν τα κοιμητήρια Νεοχωρίου


Ομάδα εθελοντών με τον Πρόεδρο Κοινότητας Πευκωτού Νεοχωρίου Βορεινού Βασίλη Μαντζιρίδη , έκανε καθαρισμό του χώρου των Κοιμητηρίων Νεοχωρίου .

ΠΑΡΑΣΧΟΣ ΤΣΑΝΤΑΛΗΣ : Ο Αγώνας συνεχίζεται…
 

Ο αγώνας για διαφάνεια στον πρώην Δήμου Εξαπλατάνου  θα συνεχιστεί μέχρι να λάμψει όλη η αλήθεια.

Χρήσιμη επίσκεψη του Δημάρχου Αλμωπίας στις Βρυξέλλες


Επίσκεψη στις Βρυξέλλες και στο Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο πραγματοποίησε ο Δήμαρχος Αλμωπίας Δημήτρης Μπίνος, μετά από σχετική πρόσκληση της Ευρωβουλευτού της Νέας ΔημοκρατίαςΜαρίας Σπυράκη.

Παγκόσμιο ενδιαφέρον για το παιχνίδι ΑΡΗ Λουτρακίου –Παλαιμάχων

 ΑΠΕΡΡΙΨΑΝ ΔΕΚΑΔΕΣ ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ ΕΥΡΩ ΑΠΟ ΤΗΛΕΟΠΤΙΚΑ
ΔΙΑΚΑΙΩΜΑΤΑ ΟΙ ΟΜΑΔΕΣ

Το παιχνίδι του ΑΡΗ Λουτρακίου με τους Παλαιμάχους του ,δεσπόζει στην παγκόσμια επικαιρότητα ΤΟ Μεγάλο Σάββατο, στις 17.00 στο γήπεδο Λουτρακίου.

Η φιλαρμονική στην περιφορά του επιταφίου στην Αριδαία

 

Ολοκλήρωσε τις πρόβες της η φιλαρμονική της Αριδαίας

,Μουσικό Αφιέρωμα - Συνάντηση Χορωδιών στα Γιαννιτσά
  ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ - ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ
 

Πληρωμές 51,5 εκατ. ευρώ σε 107 χιλιάδες αγρότες
Σύμφωνα με το χρονοδιάγραμμα πληρωμών προς τους παραγωγούς το οποίο έχει ορίσει το Υπουργείο Παραγωγικής Ανασυγκρότησης, ο ΟΠΕΚΕΠΕ ολοκλήρωσε τη διαδικασία και έχει ξεκινήσει η καταβολή του συνολικού ποσού των 51.451.207 ευρώ σε 107.734 δικαιούχους αγρότες.
Οι πληρωμές που θα ολοκληρωθούν πριν το Πάσχα αφορούν:

Απατηλά μηνύματα στο internet 
Ενημέρωση της Διεύθυνσης Δίωξης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος προς τους χρήστες της διαδικτυακής υπηρεσίας «iCloud» για προσπάθεια αλίευσης προσωπικών δεδομένων με την αποστολή απατηλών σύντομων μηνυμάτων κινητής τηλεφωνίας

7-21