Παρασκευή 10 Απριλίου 2015

Παγκόσμιο ενδιαφέρον για το παιχνίδι ΑΡΗ Λουτρακίου –Παλαιμάχων





 ΑΠΕΡΡΙΨΑΝ ΔΕΚΑΔΕΣ ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ ΕΥΡΩ ΑΠΟ ΤΗΛΕΟΠΤΙΚΑ
ΔΙΑΚΑΙΩΜΑΤΑ ΟΙ ΟΜΑΔΕΣ

Το παιχνίδι του ΑΡΗ Λουτρακίου με τους Παλαιμάχους του ,δεσπόζει στην παγκόσμια επικαιρότητα ΤΟ Μεγάλο Σάββατο, στις 17.00 στο γήπεδο Λουτρακίου.

Η κανονική ομάδα, που χάνει διαρκώς τα τελευταία χρόνια έχει προετοιμαστεί ειδικά για την συγκεκριμένη αναμέτρηση. Μέχρι και ειδικά βότανα από τον παγκοσμίου φήμης βοτανολόγο Φώντα από την Πιπεριά πήρε. Ενώ τη Μεγάλη Πέμπτη προέβη και σε δεήσεις.
Ειδικός ψυχολόγος έχει αναλάβει την σχετική υποστήριξη , διότι πολλοί ποδοσφαιριστές φέρονται να δήλωσαν ότι αν χάσουν και φέτος θα πάνε να πνιγούν στο παρακείμενο ποτάμι , την Τσαρνάκα. 

Από την άλλη πλευρά , οι παλαίμαχοι δεν αντιμετωπίζουν προβλήματα , καθώς διαθέτουν εμπειρία , χρόνια, παραπανίσια κιλά και σύμφωνα με κακοήθεις πληροφορίες την προκλητική εύνοια της διαιτησίας. Παράλληλα έχουν τα ΜΜΕ μαζί του και ότι και να γίνει θα γράψουν ότι αυτοί είναι οι νικητές. 

Το παιχνίδι συγκεντρώνει πολλούς φιλάθλους , ενώ φέτος δεν θα μεταδοθεί τηλεοπτικά , διότι οι διοργανωτές δεν συμφώνησαν με τα κανάλια. . Τα τηλεοπτικά δίκτυα ήθελαν να καταβάλλουν δεκάδες εκατομμύρια για τηλεοπτικά δικαιώματα, όμως οι δύο ομάδες δήλωσαν ότι παίζουν για το κέφι τους και όχι για λεφτά.Κάτι τέτοια δεν τους συγκινούν.


---------------


Φωτογραφίες απο την περισυνή αναμέτρηση








ν















Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

(3)