Πέμπτη 9 Μαΐου 2019

Οι υποψήφιοι της “Λαϊκής Συσπείρωσης” Δήμου Αλμωπίας 


Η “Λαϊκή Συσπείρωση” Δήμου Αλμωπίας με τον υποψήφιο Δήμαρχο ΑλμωπίαςΣταύρο Δρόσογλου κατέθεσε τον συνδυασμό της για τις δημοτικές εκλογές της 26ης Μαϊου και συνεχίζει τις περιοδείες στα χωριά της Αλμωπίας, έρχεται σε επαφή με τους κάτοικους της Καρατζόβας συζητώντας τις Θέσεις του ψηφοδελτίου και διεκδικώντας την ψήφο τους για ν'αλλάξει πραγματικά σελίδα η τοπική διοίκηση και στο Δήμο Αλμωπίας.

Υποψήφιοι δημοτικοί σύμβουλοι της “Λαϊκής Συσπείρωσης”:

Βιογραφικό Δέσποινας Καλδερεμτζή
Ονομάζομαι Δέσποινα Καλδερεμτζή. Πατέρας μου είναι ο Θεόδωρος και μητέρα μου η
Εριέττα .

ΦΟΑ -ΑΕΤΟΙ ΒΕΡΟΙΑΣ


Μελoποιημένη ποίηση στην ΠολυκάρπηΟι μαθητές/τριες του Γυμνασίου Πολυκάρπης

ΝΙΚΟΣ ΠΑΡΟΥΤΟΓΛΟΥ ΤΟ ΒΙΟΓΡΑΦΙΚΟ ΜΟΥ


Ονομάζομαι Παρούτογλου, του Παναγιώτη και της Ευανθίας Μαυροπούλου. Γεννήθηκα στις 19 Οκτώβριου 1981 , κατάγομαι από τη Θηριόπετρα Αλμωπίας και κατοικώ στην Αριδαία Ν . Πέλλας.

Εξακολουθούν να γελοιοποιούν τον Δ.. Μπίνο


 ΤΟΝ ΚΑΤΑΡΓΗΣΑΝ ΟΧΙ ΜΟΝΟ
 ΑΠΟ ΔΗΜΑΡΧΟ
 ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΑΠΟ ΑΡΧΗΓΟ 
ΤΟΥ ΣΥΝΔΥΑΣΜΟΥ

Λίγο πριν τις κάλπες και αυτοί που διέλυσαν τον συνδυασμό του Δημάρχου κ. Δημήτρη Μπίνου εξακολουθούν  την ίδια τακτική  και μάλιστα με τρόπο που τον γελοιοποιεί και τον εμφανίζει τελείως αδύναμο .
Το πρωτοσέλιδο της Εφημερίδας "ΓΕΓΟΝΟΤΑ ΤΟΥ ΝΟΜΟΥ ΠΕΛΛΑΣ"

"Εδώ Ζούμε" Χρήστος Μπάτσης


Ματαίωση συναυλίας του Αλεξάνδρειου Δημοτικού Ωδείου Γιαννιτσών στην 9η Ανθοέκθεση

Ανακοινώνεται η ματαίωση της εμφάνισης του Αλεξάνδρειου Δημοτικού Ωδείου Γιαννιτσών στην 9η Ανθοέκθεση του Δήμου Πέλλας, που ήταν προγραμματισμένη για το Σάββατο 11 Μαΐου.

Μαυροβούνι Σκύδρας Ι.Ν Αγίων Αποστόλων Πέτρου και Παύλου InPozar.NetΤο Μαυροβούνι (Τοπική Κοινότητα Μαυροβουνίου - Δημοτική Ενότητα Σκύδρας), ανήκει στον δήμο Σκύδρας της Περιφερειακής Ενότητας Πέλλας που βρίσκεται στην Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας, σύμφωνα με τη διοικητική διαίρεση της Ελλάδας όπως διαμορφώθηκε με το πρόγραμμα “Καλλικράτης”. Η επίσημη ονομασία είναι “το Μαυροβούνιον”. Έδρα του δήμου είναι η Σκύδρα και ανήκει στο γεωγραφικό διαμέρισμα Μακεδονίας.

Ο ΔΉΜΑΡΧΟΣ ΕΔΕΣΣΑΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΓΙΑΝΝΟΥ- ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΕ ΤΟΥΣ ΥΠΟΨΗΦΙΟΥΣ ΤΟΥ!Ο Δήμαρχος Έδεσσας Δημήτρης Γιάννου, παρουσίασε το ψηφοδέλτιο του συνδυασμού " Δημοτική Πρωτοβουλία Έδεσσα-Βεγορίτιδα", σε εκδήλωση που έγινε την Τετάρτη το βράδυ,στην αίθουσα της ΠΕ Πέλλας.

Εκδήλωση ΚΚΕ στην Σκύδρα


Όλα τα ονόματα των υποψηφίων της “Λαϊκής Συσπείρωσης” με υποψήφιο Δήμαρχο τον Δρόσογλου Σταύρο στο Δήμο Αλμωπίας


Υποψ. Δήμαρχος Δρόσογλου Σταύρος

Π.ΝΕΟΛΑΙΑ Κ.Β. –ΠΑΤΡΙΑΡΧΕΙΟ 2-2 κ.α. 3-1 πέναλτι

8΄1-0 Τζήμας

(3)