Πέμπτη 9 Μαΐου 2019

Ο ΔΉΜΑΡΧΟΣ ΕΔΕΣΣΑΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΓΙΑΝΝΟΥ- ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΕ ΤΟΥΣ ΥΠΟΨΗΦΙΟΥΣ ΤΟΥ!



Ο Δήμαρχος Έδεσσας Δημήτρης Γιάννου, παρουσίασε το ψηφοδέλτιο του συνδυασμού " Δημοτική Πρωτοβουλία Έδεσσα-Βεγορίτιδα", σε εκδήλωση που έγινε την Τετάρτη το βράδυ,στην αίθουσα της ΠΕ Πέλλας.

Η κυρία ομιλία του Δημήτρη Γιάννου, είχε ως αναφορά τα έργα που έχουν γίνει επί θητείας του, δίνοντας με αυτό τον τρόπο στον καθένα να καταλάβει το έργο της Δημοτικής Αρχής,που έχει συντελεστεί ως σήμερα.
Ιδιαίτερα αναλυτικός σε αυτή την παρουσίαση,ο Δήμαρχος Έδεσσας, έδωσε το στίγμα της δουλειάς που έχει γίνει σε διάφορους τομείς της καθημερινότητας, τονίζοντας ότι μέσα σε αυτό το χρονικό διάστημα, δόθηκε έμφαση τόσο στην πόλη της Έδεσσας που σιγά- σιγά αλλάζει πρόσωπο, όπως η καθαριότητα, ο φωτισμός,ο τουρισμός κ.α., όσο και στην περιοχή της Βεγορίτιδας, όπου διατίθενται πάνω από 10 εκατομμύρια Ευρώ,για Βιολογικό, Κλειστό Γυμναστήριο κ.α.
Ο κ. Γιάννου, με την ομιλία του αυτή, έδωσε άμεση απάντηση στους επικριτές συνυποψηφίους του, που τον κατηγορούν ότι δεν έχει κάνει τίποτα, μιλώντας όχι με υποθέσεις, αλλά με στοιχεία,που στην ουσία δείχνουν ότι έχει γίνει έργο στη θητεία του.
Στο τέλος, παρουσίασε έναν προς έναν τους υποψηφίους του.
Παρόντες, η υποψήφια Ευρωβουλευτής Κατερίνα Μάρκου, που βρέθηκε εκεί, καθώς επισκεπτόταν την Έδεσσα, ο Δήμαρχος Αλμωπίας Δημήτρης Μπινος ,οι υποψήφιοι Περιφερειακοί Σύμβουλοι Άλκης Νουσηκυρου, Δάνης Τζαμτζης και Ροζαλία Γαβριηλίδου και πάρα πολύς κόσμος που συχνά διέκοπτε την ομιλία του Δημάρχου για να τον χειρ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

(3)