Πέμπτη 5 Απριλίου 2018

Λέων παντού




Το ξεχωριστό... «Πρωτάθλημα» του Λεωνίδα Μπίλη

ΚΑΛΟ ΠΑΣΧΑ


Ευχές Γιάννη Σηφάκη


Ευχές Θ. Θεοδωρίδη


Μεγάλη Πέμπτη



H Εκκλησία θυμάται τον Μυστικό Δείπνο.

Ιερός Ναός Αγίου Αντωνίου Αριδαίας κληρωθέντες λαχνοί 4 Απριλίου 2018

Μαζί για το Παιδί: Αυτήν την Ανάσταση φωτίζουμε τα όνειρα των παιδιών







Μάθημα ανθρωπιάς και αλληλεγγύης έδωσαν οι 10χρονες μαθήτριες Κορνηλία, Ιωάννα, Θέκλη, Σοφία και Έλενα μεταδίδοντας τη θετική τους ενέργεια και χαρά κάνοντας μικρά παιδιά να χαμογελάσουν και να χαρούν τις γιορτινές αυτές ημέρες.

ΕΠΙΤΑΦΙΟΣ ΣΤΟΝ ΑΓΙΟ ΔΗΜΗΤΡΙΟ ΣΤΟ ΑΕΤΟΧΩΡΙ


        

ΤΗ Μ. ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ ΣΤΙΣ 6 ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2018 ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΕΚΚΛΗΣΙΑ ΤΟΥ ΑΓΙΟΥ ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ ΣΤΟ ΑΕΤΟΧΩΡΙ Η ΑΚΟΛΟΥΘΙΑ ΤΟΥ ΕΠΙΤΑΦΙΟΥ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΚΑΝΟΝΙΚΑ ΟΠΩΣ ΣΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΚΚΛΗΣΙΕΣ ΜΕ ΩΡΑ ΕΝΑΡΞΗΣ ΣΤΙΣ 7 μ.μ.
ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΘΕΡΜΑ ΤΟΝ ΜΗΤΡΟΠΟΛΙΤΗ ΕΔΕΣΣΑΣ κ. ΙΩΗΛ, ΠΟΥ ΑΝΤΑΠΟΚΡΙΘΗΚΕ ΣΤΗΝ ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ ΜΑΣ ΝΑ ΣΤΕΙΛΕΙ ΙΕΡΕΑ ΣΤΟ ΧΩΡΙΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΚΟΛΟΥΘΙΑ ΤΟΥ ΕΠΙΤΑΦΙΟΥ

Αν. Αντιπεριφερειάρχης Πέλλας Αθηνά Αθανασιάδου - Αηδονά: «Στηρίζουμε τις ευάλωτες ομάδες πληθυσμού, κάνουμε πράξη την κοινωνική αλληλεγγύη»






Πραγματοποιήθηκε τις προηγούμενες ημέρες η προγραμματισμένη διανομή προϊόντων στο πλαίσιο του Προγράμματος Επισιτιστικής και Βασικής Υλικής Συνδρομής του Ταμείου Ευρωπαϊκής Βοήθειας για τους Απόρους.

Ο βουλευτής Γιάννης Σηφάκης συναντήθηκε με την νέα Διευθύντρια του ΕΚΑΒ-2 ( Παράρτημα Θεσσαλονίκης) που εποπτεύει και την Πέλλα Αγγελική Τσιούπα





Ο βουλευτής ευχαρίστησε για την ίδρυση βάσης του ΕΚΑΒ στην Αριδαία ( που ήδη λειτουργεί από μηνός στο Κ.Υ. Αριδαίας και θα μεταφερθεί σύντομα σε χώρο που ετοιμάζει ο Δήμος Αλμωπίας για τον σκοπό αυτό. Λειτουργεί με 4 αποσπασμένους ΕΚΑΒίτες. Ζήτησε την ενίσχυση της, το συντομότερο δυνατόν, με επιπλέον προσωπικό.

(3)