Τετάρτη, 18 Ιουνίου 2014

ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΟ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑΣ ΓΕΓΟΝΟΤΑ


ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΟ ΤΗΣ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑΣ ΓΕΓΟΝΟΤΑ ΤΟΥ ΝΠΕΛΛΑΣ 19-6-2014

Ελεύθεροι οι φερόμενοι δράστες του θανάτου του 83χρονου στο Γαρέφι Είναι ή δεν είναι τελικά 
αυτοί οι δράστες;
Ανεπαρκή τα στοιχεία

Η θέση της Λαϊκής Συσπείρωσης του Δήμου Αλμωπίας για την αξιολόγηση των υπαλλήλων των Ο.Τ.Α.
  Την Τρίτη 17-6-2014 στις 14:00, πραγματοποιήθηκε συνέλευση των εργαζομένων του Δήμου Αλμωπίας στην αίθουσα του Δημοτικού Συμβουλίου, με θέμα  την επερχόμενη αξιολόγηση τους

ΣΤΟΝ ΥΠΟΥΡΓΟ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ Ο ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ ΔΙΟΝΥΣΗΣ ΣΤΑΜΕΝΙΤΗΣ ΓΙΑ ΘΕΜΑΤΑ ΤΟΥ ΝΟΜΟΥ ΠΕΛΛΑΣ«Υλοποιείται η σύσταση ξεχωριστής εφορείας αρχαιοτήτων στον Νομό Πέλλας»

«Ημέρα Ανοιχτών Θυρών» από το Σχολείο Δεύτερης Ευκαιρίας
Με επιτυχία και τη συμμετοχή πλήθους κόσμου πραγματοποιήθηκε η εκδήλωση «Ημέρα Ανοιχτών Θυρών» από το Σχολείο Δεύτερης Ευκαιρίας Γιαννιτσών-Παράρτημα Έδεσσας, χθες το απόγευμα (17-6) στον χώρο του Παρθεναγωγείου της Έδεσσας.
event από τα ΙΕΚ ΕΔΕΣΣΑΣ & ΙΕΚ ΑΡΙΔΑΙΑΣ με επίδειξηΣας προσκαλούμε στο βραδινό event που συνδιοργανώνουν τα ΙΕΚ ΕΔΕΣΣΑΣ & ΙΕΚ ΑΡΙΔΑΙΑΣ με επίδειξη
κομμώσεων, μακιγιάζ και γευστικών προτάσεων από τις αντίστοιχες ειδικότητες  των σπουδαστών μας.

Την Παρασκευή η επίσημη δημοσιοποίηση των εκλογικών αποτελεσμάτων
Την Παρασκευή που μας έρχεται εκτός απροόπτου αναμένεται να ανακοινωθούν από το πρωτοδικείο Έδεσσας τα επίσημα αποτελέσματα των Δημοτικών εκλογών στους Δήμους Αλμωπίας , Έδεσσας και Σκύδρας.

11,5 χρόνια στον Γ. ΤεκτερίδηΠοινή κάθειρξης 11 χρόνων και 6 μηνών επέβαλε το Μικτό Ορκωτό Δικαστήριο Κατερίνης στον 64χρονο επιχειρηματία Γιώργο Τεκτερίδη για την εισβολή στο Ταμείο  Παρακαταθηκών και Δανείων στη Θεσσαλονίκη, τον Νοέμβριο του 2012. Κρίθηκε ένοχος για τα αδικήματα της απόπειρας εμπρησμού, της αρπαγής, της παράνομης οπλοφορίας και της αντίστασης ενώ το δικαστήριο δέχτηκε να έχει ανασταλτικό αποτέλεσμα η έφεση του.

7-21