Δευτέρα, 18 Μαΐου 2015

Οι υδρονομείς στον Δήμο Αλμωπίας Κατά πλειοψηφία το ΔΗΜΟΤΙΚΌ Συμβούλιο Αλμωπίας επέλεξε του υδρονομείς για την περίοδο από 1-6-2015 έως 31-8-2015.
Λευκό ψήφισε η παράταξη του Δημήτρη Πασόη , υπέρ η παράταξη ΑΛΛΑζουμε την Αλμωπία(Δ. Ασβεστόπουλος-Γ.Αμπάρη), όπου υπήρχε σύμφωνη γνώμη του τοπικού συμβουλίου.

Εκδηλώσεις μνήμης για τη γενοκτονία των Ποντίων στα Γιαννιτσα 
Με πλήθος κόσμου και σε συγκινητική ατμόσφαιρα οι εκδηλώσεις μνήμης για τη γενοκτονία των Ποντίων.

Πανελλαδικές συγκεντρώσεις την 19η Μαΐου

ΠΑΜΠΟΝΤΙΑΚΗ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ ΕΛΛΑΔΟΣ

ΜΗΝΥΜΑ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗ ΨΩΜΙΑΔΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΗΜΕΡΑ ΜΝΗΜΗΣ ΤΗΣ ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΑΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΤΟΥ ΠΟΝΤΟΥ 


Η 19η Μαΐου αποτελεί για εμάς τους Πόντιους ιδιαίτερα αλλά και για όλους τους υπόλοιπους Έλληνες μια ημερομηνία-ορόσημο, μια ημερομηνία που έχει χαραχθεί ανεξίτηλα στην ιστορική συνείδηση και στις καρδιές μας.

Στον επόμενο τόνοΝα είσαι σίγουρος....

Οι αγώνες μπαράζ ανόδου στη γ΄ΕθνικήΟλοκληρώθηκε ο πρώτος γύρος των μπαράζ ανόδου στη Γ’ Εθνική και πέντε ομάδες έχουν ήδη βάλει γερές βάσεις για την πρωτιά.

ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΡΙΟ     Το Δ.Σ. του Α.Σ. ΑΠΟΛΛΩΝ 1960 ευχαριστεί θερμά το φίλο και γειτονικό σωματείο του Α.Σ. ΕΙΡΗΝΟΥΠΟΛΗΣ

Συνεργασία της Θ. Τζάκρη με τον Διοικητή και τον Υποδιοικητή της 3ης ΥΠΕΣυζητήθηκε το πρόβλημα της Παθολογικής κλινικής του Νοσοκομείου Έδεσσας – Μετακινήθηκαν 2 γιατροί από το ΠΕΔΥ Γιαννιτσών, ενώ μέσα στην εβδομάδα θα επαναπροκηρυχθεί η θέση επικουρικού γιατρού ειδικότητας παθολόγου


Καθαριότητα Οικοπέδων

Ενόψει της θερινής περιόδου και λόγω της  μεγάλης ανάπτυξης των χόρτων εφιστούμε την προσοχή των κυρίων, νομέων ή επικαρπωτών οικοπεδικών εκτάσεων και λοιπών ακάλυπτων χώρων,

Κύφωση, σκολίωση2ήμερο δωρεάν προληπτικών ελέγχων & ενημέρωσης στη Αριδαία

Ανησυχίες από τον Δήμο ΈδεσσαςΣχετικά με τη διαχείριση των υδάτων της λίμνης Βεγορίτιδας

Χωρίς προβλήματα ξεκίνησαν οι Πανελλαδικές Εξετάσεις στην Π.Ε. Πέλλας

Κανονικά και χωρίς προβλήματα ξεκίνησαν από το πρωί οι πανελλαδικές εξετάσεις στην Περιφερειακή Ενότητα Πέλλας.

ΕΔΕΣΣΑΙΟΣ ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΑΣ ΣΕ ΔΙΕΘΝΕΣ ΣΥΝΕΔΡΙΟ ΤΟΥ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΥ ΗΝΩΜΕΝΩΝ ΕΘΝΩΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΗ & ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΚΗ ΑΝΑΠΤΥΞΗ ΤΗΣ ΝΑ ΕΥΡΩΠΗΣ 


Ολοκληρώθηκε την προηγούμενη εβδομάδα Διεθνές Συνέδριο του Οργανισμού Ηνωμένων Εθνών για την Περιφερειακή και Βιομηχανική Ανάπτυξη στην πόλη των Σκοπίων.


ΜΗΝΥΜΑ ΔΗΜΑΡΧΟΥ ΑΛΜΩΠΙΑΣ ΔΗΜΗΤΡΗ ΜΠΙΝΟΥ ΓΙΑ ΤΙΣ ΠΑΝΕΛΛΑΔΙΚΕΣ ΕΞΕΤΑΣΕΙΣ 
Για άλλη μια χρονιά, έφτασε η ώρα των Πανελλαδικών Εξετάσεων. Η ώρα που οι μαθητές και μαθήτριες της Γʼ τάξης του Λυκείου θα μεταβούν από την εφηβεία στην ενηλικίωση.

1ο LATIN FESTIVAL
ΣΤΑ ΠΛΑΙΣΙΑ ΤΗΣ
7η ΓΕΝΙΚΗΣ ΕΜΠΟΡΙΚΗΣ ΕΚΘΕΣΗΣ ΔΥΤΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ
EGNATIA EXPO

"Το ποτάμι μας, η έμπνευσή μου"Πραγματοποιήθηκε τη βδομάδα από 11/5 έως και 15/5, η Έκθεση ζωγραφικής και κολλάζ με τίτλο: "Το ποτάμι μας, η έμπνευσή μου", που διοργάνωσε ο Σύλλογος "νεοSOS", σε συνεργασία με τις

Στην Γ΄Εθνική Μπάσκετ το Πολύκαστρο 


Με νίκη απέναντι στο συγκρότημα του Γ.Α.Σ. Αλεξάνδριας γράφοντας το «2 – 0» με τελικό σκορ 52 – 63, κατέκτησε το πρωτάθλημα και την άνοδο στην Γ΄ Εθνική κατηγορία η ομάδα του Εύαθλου/Μακεδόνες Πολυκάστρου.

7-21