Δευτέρα 18 Μαΐου 2015

"Το ποτάμι μας, η έμπνευσή μου"







Πραγματοποιήθηκε τη βδομάδα από 11/5 έως και 15/5, η Έκθεση ζωγραφικής και κολλάζ με τίτλο: "Το ποτάμι μας, η έμπνευσή μου", που διοργάνωσε ο Σύλλογος "νεοSOS", σε συνεργασία με τις
Δ/νσεις Α/θμιας και Β/θμιας Εκπ/σης Πέλλας. Τα σχολεία που συμμετείχαν ήταν: 2ο Γυμνάσιο Έδεσσας, 1ο Δ.Σ. Έδεσσας, 4ο Δ.Σ. Έδεσσας, 5ο Δ.Σ. Έδεσσας, 6ο Δ.Σ. Έδεσσας, 7ο Δ.Σ. Έδεσσας, 8ο Δ.Σ. Έδεσσας, 9ο Δ.Σ. Έδεσσας, Δ.Σ. Βρυττών και Δ.Σ. Νησίου.
Τα παιδιά μέσα από τις δημιουργίες τους απέδειξαν ότι το ποτάμι είναι μια ζωντανή πηγή έμπνευσης και έκφρασης, ενώ ανέδειξαν για ακόμη μια φορά το ρόλο του στη ζωή μας.
Το εναρκτήριο πρωϊνό της Δευτέρας, οι μαθητές και μαθήτριες του 2ου Γυμνασίου Έδεσσας, μας επιφύλασσαν μια ευχάριστη μουσική έκπληξη. Μαζί με την καθηγήτρια εικαστικών κ. Μαουσίδου, οργάνωσαν ένα μικρό μουσικό αφιέρωμα που έδωσε μοναδική νότα στο χώρο. Οι μαθητές που αποτελούσαν το συγκρότημα ήταν: Βασίλης Τσιλιάκης (κιθάρα), Φαίδων Τομόσογλου (κρουστά), Κώστας Σημάδης (μπάσο), Γιάννης Τοτίδης (κιθάρα), Λεόντης Οικονόμου (κιθάρα), Δημήτρης Αναστασιάδης (κιθάρα) και Κωνσταντίνος Νησιάγκας (κιθάρα).
Την Έκθεση επισκέφτηκαν πολλά σχολεία της πόλης και της ευρύτερης περιοχής, φίλοι και μέλη του Συλλόγου, αλλά και σχολεία από άλλες περιφέρειες.   
Με την ευκαιρία έγινε γνωριμία και με το Σησαμοτριβείο Αρδίτσογλου, όπου φιλοξενήθηκε η Έκθεση.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

(3)