Δευτέρα 18 Μαΐου 2015

ΕΔΕΣΣΑΙΟΣ ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΑΣ ΣΕ ΔΙΕΘΝΕΣ ΣΥΝΕΔΡΙΟ ΤΟΥ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΥ ΗΝΩΜΕΝΩΝ ΕΘΝΩΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΗ & ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΚΗ ΑΝΑΠΤΥΞΗ ΤΗΣ ΝΑ ΕΥΡΩΠΗΣ



 


Ολοκληρώθηκε την προηγούμενη εβδομάδα Διεθνές Συνέδριο του Οργανισμού Ηνωμένων Εθνών για την Περιφερειακή και Βιομηχανική Ανάπτυξη στην πόλη των Σκοπίων.



Ειδικός Ομιλητής στην έναρξη της εκδήλωσης ήταν εκ μέρους της Ελλάδας ο Εδεσσαίος Επιστήμονας σε θέματα τουρισμού Ευάγγελος Κυριακού. Η διάλεξη που έγινε είχε θέμα την «Διαχείριση Τουριστικών Προορισμών και τις δυνατότητες τουριστικής ανάπτυξης των Βαλκανίων ως παγκόσμιος προορισμός μέσα από την ανάπτυξη δικτύων σε επίπεδο όχι μόνο Κρατών και Περιφερειών αλλά και τοπικής αυτοδιοίκησης». Η αξιοποίηση των χρηματοδοτικών εργαλείων μέσα από συμπράξεις σε διεθνή, περιφερειακά και ευρωπαϊκά προγράμματα προς την κατεύθυνση της ανάπτυξης τουριστικών προορισμών στη βαλκανική ενδοχώρα απασχόλησε ιδιαίτερα τους πολυπληθείς συνέδρους που συμμετείχαν από όλες τις χώρες των βαλκανίων.

Στο συνέδριο που οργανώθηκε υπό την αιγίδα της UNIDO συμμετείχαν εκπρόσωποι από τις χώρες της ΝΑ Ευρώπης με συνδιοργάνωση από το Υπουργείο Οικονομικών της ΠΓΔΜ και του Υπουργείου Οικονομικής Ανάπτυξης & Τεχνολογίας της Σλοβενίας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

(3)