Δευτέρα 18 Μαΐου 2015

Στην Γ΄Εθνική Μπάσκετ το Πολύκαστρο



 


Με νίκη απέναντι στο συγκρότημα του Γ.Α.Σ. Αλεξάνδριας γράφοντας το «2 – 0» με τελικό σκορ 52 – 63, κατέκτησε το πρωτάθλημα και την άνοδο στην Γ΄ Εθνική κατηγορία η ομάδα του Εύαθλου/Μακεδόνες Πολυκάστρου.

Ο αγώνας ξεκίνησε πολύ «βασανιστικά» για τους παίχτες της γηπεδούχου ομάδας αφού γαντζωμένοι από το άγχος τους υπέκυπταν σε αρκετά λάθη τόσο στις πάσες όσο και στα άστοχα σουτ με αποτέλεσμα η ομάδα του νομού Κιλκίς να εκμεταλλεύεται τα επιθετικά ριμπάουντ και τα «κλεψίματα» της μπάλας και να δημιουργεί μια διαφορά ασφαλείας την οποία συντήρησε έως το τελικό σφύριγμα των διαιτητών.
ΑΛΕΞΑΝΔΡΕΙΑ ΕΥΑΘΛΟΣ
Στην τελευταία περίοδο ο Γ.Α.Σ.Αλεξάνδριας έκανε την ύστατη προσπάθεια του να «σώσει» την κατάσταση όμως και πάλι λίγο η εμπειρία των παιχτών του Εύαθλου/Μακεδόνες Πολυκάστρου λίγο η εκρηκτικότητα και μαχητικότητα των νεαρότερων παιχτών του απέτρεψε το δικαίωμα στην ελπίδα. Το σφύριγμα της λήξης βρήκε προπονητές και παίχτες του Πολυκαστρινού συγκροτήματος τυλιγμένους όλους μαζί σε ένα κουβάρι να πανηγυρίζουν την πολυπόθητη άνοδο στην Γ’ Εθνική κατηγορία (για πρώτη φορά στην ιστορία του συλλόγου του Πολυκάστρου). Άνοδος η οποία μάλιστα επιτεύχθηκε με το αήττητο των 26 νίκών!
Ο φίλαθλος κόσμος της Αλεξάνδρειας (και όχι μόνο) χειροκρότησε και τις δύο ομάδες για την εμφάνισή τους και την πορεία τους έως τον τελικό.
ΑΛΕΞΑΝΔΡΕΙΑ ΕΥΑΘΛΟΣ
Η ομάδα του Πολυκάστρου γράφει πλέον την δικιά της ιστορία στο χώρο του αθλήματος συνεχίζοντας τον δρόμο που χάραξαν παλαιότερα οι άλλες ομάδες του Νομού Κιλκίς όπως ο Α.Ο.Κ. Γουμένισσας (Β’ Εθνική & Γ΄Εθνική), ο ΓΑΣ ΚΙΛΚΙΣ (Γ΄Εθνική) και ο ΑΣΑ Αλέξανδρος Αξιούπολης (Γ΄Εθνική).

Τελικό σκορ 52 – 63 [ημίχρονο 19 – 30]
Τα δεκάλεπτα : 8 – 16, 11 – 14, 15 – 14 & 18 – 19.
ΑΛΕΞΑΝΔΡΕΙΑ ΕΥΑΘΛΟΣ1
Γ.Α.Σ. ΑΛΕΞΑΝΔΡΕΙΑΣ(Γκότσης): Ρουσόπουλος, Νταμτσιόπουλος, Ζήσιος , Στογιανόπουλος , Μπαλιάκας , Αβραμίδης, Παπαγερίδης, Μπαγιώκας, Νικολόπουλος, Σιτσάνης, Κωτούλας.

ΕΥΑΘΛΟΣ ΜΑΚΕΔΟΝΕΣ ΠΟΛΥΚΑΣΤΡΟΥ (Παπαδόπουλος Γεώργιος & Ακριτίδης Γεώργιος): Γκαντίδης Μιχάλης (9 π.), Σιώπκας Δημήτρης (6 π.), Ημερίδης Χαράλαμπος (19 π./3 τρίποντα), Κούτουλας Κων/νος (8 π.), Πούλος Παναγιώτης (2 π.), Πολυχρονίδης Τάσος (2 π.), Βαρβούτας Στυλ. (7 π./2 τρίποντα), Βακιρλής Δημ. (3 π.), Ζεμπεκίδης Παναγιώτης (2 π.), Κυρήκος Μηνάς (3 π./1 τρίποντο), Καραστογιάννης Ηλ. (2 π.), Λέφας Ανδρέας (συμμετοχή).

ΔΙΑΙΤΗΤΕΣ: Ευφραιμίδης Σταύρος & Ταρενίδης Κων/νος (Πολύ Καλοί)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

(3)