Τρίτη 20 Ιουνίου 2017

Ο ΤΑΡ υλοποιεί κοινωνική και περιβαλλοντική επένδυση για Άτομα με Αναπηρία στα Άβδηρα

Άβδηρα, Ελλάδα. Ο Διαδριατικός Αγωγός Φυσικού Αερίου (TAP AG) ανακοινώνει ότι τη Δευτέρα 19 Ιουνίου 2017 παραδόθηκε και τέθηκε σε λειτουργία ειδική ράμπα SEATRAC,

Γιάννης Σηφάκης: Εξεδόθη το ΦΕΚ Β 2102/2017 για την προμήθεια αξονικού τομογράφου από το Νοσοκομείο της Έδεσσας

και η τελική έγκριση του ΙΝΤΕRREG για τον αξονικό τομογράφο του Νοσοκομείου Γιαννιτσών.
Κρίσιμες αλλαγές στον Κανονισμό της Βουλής ψηφίζει η Ολομέλεια
Πανελλήνιες 2017: Δείτε τα σημερινά θέματα για τους υποψηφίους των ΕΠΑΛ (pdf)
Έντονες διαφωνίες για το θέμα των παραβιάσεων: “Την είπε” και στον πονηρό Άιντα ο Τσίπρας

ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΡΙΟ ΔΗΜΑΡΧΟΥ ΕΔΕΣΣΑΣ σε όλους τους συντελεστές των εκδηλώσεωνΣτο Δήμο Έδεσσας το τελευταίο χρονικό διάστημα πραγματοποιήθηκε ένας πολύ μεγάλος αριθμός σημαντικών εκδηλώσεων, για την υλοποίηση των οποίων συνεργάστηκαν πολλοί άνθρωποι, οι περισσότεροι εκ των οποίων εθελοντές!

«Σε ¨έκτακτη ανάγκη¨ να κηρυχθούν οι περιοχές τους απαιτούν οι κατεστραμμένοι καλλιεργητές»
ΕΡΩΤΗΣΗ ΚΑΡΑΣΜΑΝΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΘΕΟΜΗΝΙΑ

Μπράβο στην ΔΗΚΕΑ Αλμωπίας Στήριγμα για την κοινωνία

Με την εξασφάλιση των δωρεάν θέσεων στο ΚΔΑΠ και ΚΔΑΠμεΑ της ΔΗ.Κ.Ε.Α.,  ο Δήμος Αλμωπίας συμβάλλει δυναμικά στη στήριξη των άνεργων και εργαζόμενων γονέων και παράλληλα στη διατήρηση των θέσεων εργασίας, διαφόρων ειδικοτήτων.
Ο Πρόεδρος τα μέλη του Δ.Σ. της Δημοτικής Κοινωφελούς Επιχείρησης Αλμωπίας (ΔΗ.Κ.Ε.Α.) Αλμωπίας ευχαριστούμε θερμά το προσωπικό του ΚΔΑΠ και ΚΔΑΠμεΑ που αποδεικνύουν ότι είναι πλήρως αφοσιωμένοι και συνεπείς με το λειτούργημά τους, καθώς και τους γονείς που για μια ακόμα φορά έδειξαν τόσο μεγάλο ενδιαφέρον για να μπουν στη διαδικασία εγγραφής των παιδιών τους.
Αυτό δείχνει την εμπιστοσύνη και την αγάπη που περιβάλλουν τα Κ.Δ.Α.Π. και μας δίνει την επιβράβευση, αλλά και το κίνητρο να δουλέψουμε με ακόμη περισσότερο ζήλο και αγάπη για τα παιδιά.
Όλοι μαζί συνεχίζουμε την προσπάθεια για κοινωνική προσφορά μέσα από το πνεύμα της ομαδικότητας και της αλληλεγγύης.
Καλό Καλοκαίρι!!!

                 Με εκτίμηση

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΗΣ ΔΗ.Κ.Ε.Α

ΖΑΧΑΡΙΑΔΗΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ


Διακοπή νερού από τις 11:15 έως τις 13:00 στην Αριδαία Η Δημοτική Επιχείρηση Ύδρευσης-Αποχέτευσης Αλμωπίας, ενημερώνει τους κατοίκους της πόλης της Αριδαίας, ότι  σήμερα 20-06-2017, θα γίνει προγραμματισμένη  διακοπή νερού λόγω βλάβης που προκλήθηκε στο δίκτυο ύδρευσης από τις 11:15 έως τις 13:00.
  

Απάντηση Γ. Σηφάκη στον δημαρχο ΑλμωπίαςΔήλωση του Γιάννη Σηφάκη για το θέμα της ίδρυσης πρότυπου καταυλισμού των 30  Ρομά που ζούν στην Αριδαία που είχε συμφωνηθεί

Ο Γιάννης Σηφάκης στις χαλαζόπληκτες περιοχές 


Ο Γιάννης Σηφάκης  επισκέφθυηκε στις χαλαζόπληκτες περιοχές

Με καθυστέρηση διαφωνεί ο Δήμαρχος Αλμωπίας με τον Γ. Σηφάκη για τους ΡΟΜΑ Μετά από σιωπή αρκετών ημερών  και αφού άφησε πρώτα να γίνει βορά «των πραιτωριανών» του μέσω σχολίων στον ηλεκτρονικό οχετό της περιοχής,

(3)