Τετάρτη, 11 Δεκεμβρίου 2013

Το πρωτοσέλιδο των ΓΕΓΟΝΟΤΩΝ 12-12-2013


Διαβάστε το πρωτοσέλιδο

Με το ισχύον (παλιό) σύστημα δημοτικές εκλογές

ΑΛΛΗ ΜΙΑ ΕΠΙΒΕΒΑΙΩΣΗ ΜΑΣ

Στην Έδεσσα ο Περιφερειάρχης ΚΑΜΠΑΝΙΑ  ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΡΧΗ  ΚΕΝΤΡΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ ΑΠΟΣΤΟΛΟ   ΤΖΙΤΖΙΚΩΣΤΑΣ   ΓΙΑ ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΕΝΙΣΧΥΣΗΣ ΜΙΚΡΟΜΕΣΑΙΩΝ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΩΝ

ΤΗΝ ΠΕΜΠΤΗ 19 ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ ΣΤΗΝ ΕΔΕΣΣΑ

Κλείνει η Δημοτική Επιχείρηση του Δήμου ΣκύδραςΤο κλείσιμο της Δημοτικής Κοινωφελούς Επιχείρησης Σκύδρας, περιλαμβάνεται μεταξύ των θεμάτων ημερήσιας διάταξης της συνεδρίασης του Δημοτικού Συμβουλίου Σκύδρας την Πέμπτη 19 Δεκεμβρίου στις 19.00

Σχόλιο Α.Δ.Α.Κ.Α. για το σύστημα των Δημοτικών Εκλογών    

Ο επικεφαλής του Συνδυασμού Α.Δ.Α.Κ.Α Ανδρέας Κόγιος έκανε την παρακάτω δήλωση:

Προχωρούν οι διαδικασίες για το έργο της αντιπλημμυρικής θωράκισης της Αλμωπίας ύψους 10.800.000,00 ευρώΜεταξύ των άλλων θεμάτων της Π.Ε. Πέλλας, στην 46η συνεδρίαση της Οικονομικής Επιτροπής της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας που πραγματοποιήθηκε τη Δευτέρα το πρωϊ συζητήθηκε και το έργο «Διευθέτηση ρεμάτων (χειμάρρων) στο Δήμο Αλμωπίας» συνολικού προϋπολογισμού 10.800.000,00 ευρώ.

«Δικαίωμα εκλέγειν και εκλέγεσθαι των πολιτών της Ένωσης που διαμένουν στην Ελλάδα»

Σύμφωνα με σχετική εγκύκλιο του Υπουργείου Εσωτερικών, οι πολίτες της Ευρωπαϊκής Ένωσης που επιθυμούν να ασκήσουν το δικαίωμα του εκλέγειν και εκλέγεσθαι κατά τις δημοτικές εκλογές και τις ευρωεκλογές στην Ελλάδα, οφείλουν να εγγραφούν στους ειδικούς εκλογικούς καταλόγους του δήμου του τόπου διαμονής τους.

Μάνδαλο και Ριζάρι στον τελικό του κυπέλλου της ΕΠΣ Πέλλας
Η Δόξα Μανδάλου (φώτο) και ο Ορφέας Ριζαρίου θα διεκδικήσουν το κύπελλο της ΕΠΣ Πέλλας , αφού στους χθεσινούς αγώνες νίκησαν το Άσπρο και το Ριζό αντίστοιχα

Δόξα Μανδάλου –Δόξα Ριζού 7-1


33΄1 - 0 Πίττας
42  2 - 0 Γκότσης
 45΄ 3 - 0 Παπαχρήστου
 60΄ 4 - 0 Παπαχρήστου
 78΄  5 - 0 Καλότι
 83΄ 6 - 0 Παπαχρήστου
 89΄ 7 - 0 Γκότσης
 90΄7 - 1 Χαραλαμπίδης

Ηρακλής Άσπρου - Ορφέας Ριζαρίου 2 - 3
2΄ 0 - 1 Μίσκος
15΄ 0 - 2 Χότζιας
40΄ ο - 3 Μουλάς
 67΄ 1 - 3 Παλάνης
85΄ 2 - 3 Ρομάντζης

Αποτελέσματα εκλογών μηχανικών (ΤΕΕ) Πέλλας‏ 


  Οι μηχανικοί του Νομού παράλληλα με όλη την Ελλάδα ψήφισαν ώστε να αναδείξουν τους αντιπροσώπους τους στο ΤΕΕ σε επίπεδο κεντρικής Μακεδονίας αλλά και Ελλάδος. Από τα αποτελέσματα καθορίζεται και η σύσταση της Νομαρχιακής επιτροπής. Ο νομός εκλέγει 3 αντιπροσώπους στο ΤΕΕ κεντρ. Μακεδονίας και ακολούθως ορίζεται η πενταμελής νομαρχιακή του επιτροπή.

Οι διαιτητές των ημιτελικών αγώνων Κυπέλλου ΕΠΣ Πέλλας
Τους ημιτελικούς αγώνες Κυπέλλου Ερασιτεχνών ΕΠΣ Πέλλας, που διεξάγονται σήμερα Τετάρτη (11/12) στις 14:15, ορίσθηκαν να διευθύνουν οι εξής διαιτητές:

Το πανόραμα του Champions League
Tα αποτελέσματα και τις τελικές βαθμολογίες στους πρώτους τέσσερις ομίλους του Champions League, μετά τους αγώνες της Τρίτης.

7-21