Παρασκευή, 12 Ιουνίου 2015

Ανταπόδοση «ρουσφετιών» στον Α. ΛοβέρδοΠριν λίγο καιρό ,ο διεκδικητής της προεδρίας του ΠΑΣΟΚ,Α. Λοβέρδος, ως υπουργός παιδείας έκανε τα πάντα για να επαναφέρει στην θέση του εκπαιδευτικό, πρώην Δήμαρχο Εξαπλατάνου

Μήπως γίναμε Τζιχαντιστές;      ΤΙ ΕΙΠΕ  Ο ΠΟΙΗΤΗΣ ΓΙΩΡΓΟΣ ΣΑΜΑΡΤΖΙΔΗΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΤΕΔΑΦΙΣΗ ΤΟΥ
ΣΠΙΤΙΟΥ ΤΟΥ ΜΕΝΕΛΑΟΥ ΛΟΥΝΤΕΜΗΔήλωση του Αντιπεριφερειάρχη Πέλλας Θεόδωρου Θεοδωρίδη για την κατεδάφιση της οικίας του Μενέλαου Λουντέμη 

 

Ο Μενέλαος Λουντέμης εμπνεύστηκε το λογοτεχνικό του ψευδώνυμο από τον ποταμό Λουδία, ζώντας τα νεανικά του χρόνια στην Πέλλα και αφήνοντας μία σπουδαία παρακαταθήκη περίπου σαρανταπέντε πολυδιαβασμένων βιβλίων.

Χαλικο-κένταυροιΓράφει ο Α.Α.Π.


Σε έναν Δήμο, όπως αυτός ο πρώην Εξαπλατάνου, όπου σπατάλησαν αλόγιστα το χρήμα,

Αναλύσεις στον Δήμο Αλμωπίας 


Υπομονή.

Τι αναβλύζει από τα ερείπια του σπιτιού του Μ. Λουντέμη στον ΕξαπλατανοΤο σπίτι του Μενέλαου Λουντέμη δεν υπάρχει πια. Οι κληρονόμοι του αναγκάστηκαν να γκρεμίσουν το ετοιμόρροπο σπίτι, ή πιο σωστά , ότι είχε απομείνει.

Οι κερασιές δεν θα ανθίσουν στο σπίτι του Λουντέμη 


Το πρωί της Παρασκευής 12/6/2015 ενημερωθήκαμε από τον Τύπο ότι κατεδαφίστηκε το Σπίτι του Μενέλαου Λουντέμη στον Εξαπλάτανο Αλμωπίας με πρωτοβουλία των κληρονόμων.

Καύση κάδων απορριμμάτωνΑποτέλεσμα εικόνας για καύση κάδωνΟ Δήμος Αλμωπίας καταδικάζει με τον πιο απερίφραστο τρόπο τα φαινόμενα καύσης κάδων απορριμμάτων που παρατηρούνται, με....

Ρύθμιση ληξιπρόθεσμων οφειλών στον Δήμο ΑλμωπίαςΑποτέλεσμα εικόνας για Δήμος ΑλμωπίαςΠαρατείνεται μέχρι τις 26/6/2015 η υπαγωγή σε ρύθμιση ληξιπρόθεσμων οφειλών με ευνοϊκούς όρους.
Ο Δήμος Αλμωπίας....

Ενημέρωση για την Κερασιά και καστανιά στην Όρμα 
Ολοκληρώθηκε η προγραμματισμένη ενημέρωση των αγροτών  τη  Πέμπτη 11/06/2015

Πολιτιστικές εκδηλώσεις για τον Μέγα Αλέξανδρο

Πλούσιες πολιτιστικές εκδηλώσεις για τον Μέγα Αλέξανδρο με την επωνυμία «Μέγας Αλέξανδρος 2015», διοργανώνει ο Μορφωτικός Περιβαλλοντικός Όμιλος Πέλλας «Η Αρχαία Πέλλα», σε συνεργασία με την ΔΗ.Κ.Ε.Π.Α.Π., το Σάββατο 13,  την Κυριακή 21 και το Σάββατο 27 Ιουνίου 2015, στην Πέλλα.

Σύγκληση Οικονομικής Επιτροπής Δήμου Σκύδρας.
Η Οικονομική Επιτροπή του Δήμου Σκύδρας συγκαλείται σε τακτική συνεδρίαση στο Δημαρχείο, τ

ΔΥΝΑΜΙΚΑ ΣΥΛΛΑΛΗΤΗΡΙΑ του ΠΑΜΕ και ΠΟΡΕΙΕΣ σε ΕΔΕΣΣΑ & ΓΙΑΝΝΙΤΣΑ
          Δυναμικά συλλαλητήρια πραγματοποίησε το ΠΑΜΕ και στην Πέλλα το απόγευμα της Πέμπτης σε Έδεσσα και Γιαννιτσά. Συμμετείχαν εργαζόμενοι, άνεργοι, νέοι, αυτοαπασχολούμενοι, αγρότες,  συνταξιούχοι, γυναίκες και νεολαία, ενάντια στη νέα αντιλαϊκή συμφωνία που ετοιμάζουν κυβέρνηση και δανειστές.

Γιάννης Σηφάκης : Σημαντική ανάσα για το Κέντρο Υγείας Αριδαίας από την κυβέρνησηΜετακίνηση δύο γιατρών για εφημερίες στο Κ.Υ. Αριδαίας από το Κ.Υ. Αλεξάνδρειας
Διορισμός 3 αγροτικών γιατρών σε Αρχάγγελο, Φούστανη και Λουτράκι

Αυτοκτονία, Ευρώπη, Οικονομική Κρίση, Τράπεζες,ΙΝΚΑ ΚΡΗΤΗΣ

Αναγνωρίζουμε τον Γιάνη Βαρουφάκη σαν ανώτερο παίχτη και νου και του ζητούμε, αυτός να διακόψει τις αυτοκτονίες.

Συγκλονίζει: 10.000 αυτοκτονίες σε 5 έτη, η τελευταία του παιδιού μου

7-21