Τετάρτη 9 Δεκεμβρίου 2015

Καταθέτει τα όπλα ο Ηρακλής Άσπρου;
ΣΚΛΗΡΗ ΕΠΙΘΕΣΗ ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΔΙΑΙΤΗΣΙΑΣ

Όλη η Ελλάδα μια παρέα στον ημιμαραθώνιο των Λουτρών ΠόζαρΠΑΝΩ από οκτακόσιοι λάτρεις του αθλητισμού και της φύσης βρέθηκαν στα Λουτρά Πόζαρ το Σαββατοκύριακο που μας πέρασε για να απολάυσουν το αγαπημένο τους σπορ , το τρέξιμο, στην απαράμιλλη φύση της περιοχής. Ο τρίτος ημιμαραθώνιος  και ο αγώνας βουνού στέφθηκαν με απόλυτη επιτυχία. Διοργανωτές ο αθλητικός σύλλογος «Παύλος Μελάς» , μαζί με την Α.Ε. Λουτρά Λουτρακίου και τοπικούς φορείς .

Αγροτικός Σύλλογο Αλμωπίας: Αγρότης δεν σημαίνει ούτε χαζός ούτε αμόρφωτος..."Ακούγεται ότι ο συντελεστής φορολογίας των αγροτών θα είναι 20% και όχι 13% για τα εισοδήματα του 2015" δεν είπαμε ότι έτσι είναι αλλά ότι ακούγεται και μας αποστόμωσαν με την παρουσίαση του Πίνακα των Δαπανών του προϋπολογισμού για το 2016.
Μάλιστα.. για να δούμε κάποια στοιχεία:

Να αποκατασταθούν οικονομικές ζημιές                          ΖΗΤΑΝ ΚΑΤΟΙΚΟΙ ΤΟΥ ΠΡΩΗΝ ΔΗΜΟΥ ΕΞΑΠΛΑΤΑΝΟΥ

2η Ομιλία στην Έδεσσα:«ΠΡΩΤΟΒΟΥΛΙΑ ΓΙΑ ΤΟ ΠΑΙΔΙ»Τη Δευτέρα 14 Δεκεμβρίου και ώρα 6 μ.μ. στο Πολιτιστικό Κέντρο του Δήμου Έδεσσας (Καπετάν Γαρέφη και Περδίκα 1, θα γίνει παρουσίαση του Συλλόγου Κοινωνικής Πρωτοβουλίας Βέροιας

ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΤΟΥ ΑΝΑΠΛΗΡΩΤΗ ΥΠΟΥΡΓΟΥ ΕΣΩΤΕΡΙΚΩΝ ΣΤΟΝ ΓΙΩΡΓΟ ΚΑΡΑΣΜΑΝΗ ΓΙΑ ΤΑ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΑ ΤΜΗΜΑΤΑ
ΚΡΥΑΣ ΒΡΥΣΗΣ ΚΑΙ ΑΡΝΙΣΣΑΣ


Παρατίθεται το πλήρες κείμενο της απάντησης :  

Ανάρτηση Καταστάσεων Πληρωμής για την Δράση 1.2 Βιολογική Κτηνοτροφία του Μέτρου 214 για το έτος εφαρμογής 2012 (1ο έτος)

Ανακοινώνεται ότι τη  Τρίτη 08-12-2015 αναρτήθηκε στον χώρο ανακοινώσεων της Δ/νσης

Τα αποτελέσματα των αγώνων στο β΄όμιλο της Α΄κατηγορίας της ΕΠΣ ΠέλλαςΣτα πλαίσια της 11ης αγωνιστικής που έγινε τη Τετάρτη , σημειώθηκαν τα εξής αποτελέσματα:

Εμπλοκή με τις άδειες των καναλιών...


Ο νόμος που θα πατάξει τη διαπλοκή των ΜΜΕ

Το λάθος (ποτέ) δεν διορθώνεται με (δεύτερο) λάθος, αλλά προφανώς δεν το γνωρίζει η κυβέρνηση, που βρίσκεται με την πλάτη στον τοίχο, αναζητώντας...
τρόπους, εν πολλοίς αντισυνταγματικούς, ώστε να βρει διέξοδο.

(3)