Τετάρτη 9 Δεκεμβρίου 2015

Καταθέτει τα όπλα ο Ηρακλής Άσπρου;




ΣΚΛΗΡΗ ΕΠΙΘΕΣΗ ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΔΙΑΙΤΗΣΙΑΣ

Ως " κατάθεση όπλων"  , θεωρούν έμπειροι αθλητικοί παράγοντες τις δηλώσεις του Ηρακλή Άσπρου κατά της διαιτησίας  στον αγώνα μέσα στον Εξαπλάτανο. Η βαθμολογική απομάκρυνση από τον πρωτοπόρο Αλμωπό, και η γενικά η πενιχρή συγκομιδή βαθμών αναλογικά με  το έμψυχο υλικό , δεν αποκλείεται πολύ σύντομα , να αποτελέσει  την έναρξη αρνητικών εξελίξεων .
Η ομάδα του Ηρακλή Άσπρου ,που ήταν στην αφάνεια για αρκετά χρόνια, πέρισυ έπαιξε πρωταγωνιστικό ρόλο. Το ζητούμενο είναι πόσο ακόμα θα αντέξει. Πληροφορίες φέρουν ορισμένους ποδοσφαιριστές του εγνωσμένης αξίας , να μην έχουν και πολλούς λόγους να ιδρώνουν τη φανέλα .

Η επίθεση κατά της διαιτησίας δεν αποκλείεται να είναι το προίμιο και η δικαιολογία να "αποσυρθεί" από την πρωταγωνιστική διαδικασία
 
Στην ανακοίνωση που είδε το φως της δημοσιότητας για την διαιτησία με τον Εξαπλάτανο, την χαρακτηρίζει κακή , αλλά συγχαίρει τον βοηθό διαιτητή Γιάννη Σίπκα , τον οποίο χαρακτηρίζει «στολίδι της διαιτησίας».
Παράλληλα εμμέσως πλην σαφώς υποδεικνύει στην αρμόδια επιτροπή να τιμωρήσει τον διαιτητή και τον έναν επόπτη .
Η ανακοίνωση που είδε το φως της δημοσιότητας έχει ως εξής:



 «Το Δ.Σ. του Ηρακλή Άσπρου δια στόματος του Προέδρου Περικλή Κίτσου διαμαρτύρεται έντονα για τον διαιτητή Κ. Καρατζά και τον βοηθό Κ. Πίλτση για την κακή διαιτησία τους στο παιχνίδι μέσα στον Εξαπλάτανο και περιμένει να δει αν η αρμόδια επιτροπή φανεί το ίδιο σκληρή όπως σε προηγούμενα παιχνίδια όπου τιμωρήθηκαν κάποιοι άλλοι διαιτητές.

Αντίθετα, συγχαίρει το στολίδι της διαιτησίας της ΕΠΣ Πέλλας Γιάννη Σίπκα που ήταν όπως πάντα άψογος»

1 σχόλιο:

  1. Πάνε καλα οι άνθρωποι ! 5 γκολ έπρεπε να φάνε μέσα στον Εξαπλατανο

    ΑπάντησηΔιαγραφή

(3)