Τρίτη 29 Σεπτεμβρίου 2020

Κρυφές συναντήσεις με υπουργούς της Βόρειας Μακεδονίας

  – Ποιοι ήταν οι Έλληνες υπουργοί


Οι αποκαλύψεις του ieidiseis.gr, για την κρυφή επίσκεψη υπουργών από την Βόρεια Μακεδονία, προκαλούν σφοδρή πολιτική αντιπαράθεση. 

Η επόμενη μέρα του τουρισμού στην Έδεσσα και την Ορεινή Πέλλα

 

Η ΑΛΜΩΠΙΑ ΖΕΙ ΣΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΤΗΣ

Ολοκληρώθηκαν επιτυχημένα οι εκδηλώσεις για την Παγκόσμια Ημέρα Τουρισμού στις 28/09/2020 στο Πάρκο Καταρρακτών της Έδεσσας,

Φουλ επίθεση «φιλοσαμαρικών» σε Μητσοτάκη......για Πρέσπες και ελληνοτουρκικά...

Ευθείες βολές κατά του πρωθυπουργού και με σκληρά λόγια εκτοξεύει η γνωστή φιλοσαμαρική ιστοσελίδα antinews με αιχμή την κυβερνητική τρικυμία στο θέμα της Συμφωνίας των Πρεσπών, αλλά... και τις εξελίξεις στα ελληνοτουρκικά.

Το πρόγραμμα των αγώνων του κυπέλλου στην ΕΠΣ Πέλλας

Πρόγραμμα αγώνων Σαββατοκύριακου 3-4/10/2020

 
https://www.epspellas.gr/article.asp?code=2496

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ 

ΑΓΩΝΩΝ της 3.10.2020

ΚΟΙΝΟΒΟΥΛΕΥΤΙΚΕΣ ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΕΣ ΤΟΥ ΓΙΩΡΓΟΥ ΚΑΡΑΣΜΑΝΗ

 Σ

Ε

ΜΙΑ ΣΕΙΡΑ ΘΕΜΑΤΩΝ ΠΟΥ ΑΠΑΣΧΟΛΟΥΝ ΦΟΡΕΙΣ ΚΑΙ ΠΟΛΙΤΕΣ

Εμβολιασμός αλεπούδων για την λύσσα

Ανακοίνωση από το Τμήμα Κτηνιατρικής της ΔΑΟΚ της ΠΕ Πέλλας,  σχετικά με την ενημέρωση των πολιτών για τη διενέργεια του προγράμματος  διά  στόματος εμβολιασμού των αλεπούδων κατά της λύσσας, το φθινόπωρο του 2020

Κυβέρνηση σε… βέρτιγκο

  Βασίλης Σκουρής 
   Βασίλης Σκουρής

Κυβέρνηση σε… βέρτιγκο«Ορθή επανάληψη» για τη Συμφωνία με τις Πρέσπες, για άλλη μια φορά λάθος μέτρα για τις μάσκες στα σχολεία, μοιράζονται εξώδικα στην Καρδίτσα στον κόσμο που πνίγηκε από τις μάσκες, αλαλούμ με τα μέτρα για τον κορονοϊό, αλλά… αποφασιστικότητα για τη νέα λίστα για τα κανάλια!

Ο καιρός σήμερα...


Στα δυτικά και τα βόρεια βροχές και σποραδικές καταιγίδες, πιθανώς κατά τόπους ισχυρές τις πρωινές ώρες στα βορειοδυτικά.

(3)