Τρίτη 4 Απριλίου 2017

« Άδειασε» τον Δήμαρχο Αλμωπιας ο Δημήτρης Ασβεστόπουλος
«Άδειασε» τελείως τον Δήμαρχο Αλμωπίας και συνεργάτες του ο δημοτικός σύμβουλος Αλμωπίας Δημήτρης Ασβεστόπουλος.

Γιάννης Σηφάκης : Χρηματοδοτούνται από την ΓΓΑ αθλητικά έργα σε Έδεσσα και Σκύδρα προϋπολογισμού 55.000,00 € και 171.794,73 € αντίστοιχα.

Ψεύτη αποκάλεσε τον Δήμαρχο Αλωπίας ο Χρήστος Χουρσόγλου.


Στα άκρα έφτασε για μια ακόμα φορά η αντιπαράθεση μεταξύ του δημοτικού συμβούλου Χ. Χουρσόγλου και του δημάρχου Δ. Μπίνου.

ΑΝΑΚΥΚΛΩΣΗ ....Η Υποκρισία σε όλο το μεγαλείο της

Το παρόν δελτίο τύπου διανεμήθηκε από τον Δήμο Αριδαίας:
Συνεχίζεται από το Δήμο Αλμωπίας η εκστρατεία ενημέρωσης για τα θέματα της ανακύκλωσης.

ΑΣΕΠ: Όλη η προκήρυξη 4Κ/2017 για τις 70 μόνιμες θέσεις στην ΕΥΑΘ

Εκδόθηκε η προκήρυξη 4Κ/2017 για προσλήψεις με σειρά προτεραιότητας εβδομήντα (70) θέσεων προσωπικού με σχέση εργασίας Ιδιωτικού Δικαίου Αορίστου Χρόνου Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης στην Εταιρεία Ύδρευσης και Αποχέτευσης Θεσσαλονίκης Α.Ε. (Ε.Υ.Α.Θ. Α.Ε.).
Συνελήφθη 37χρονη
η οποία κατήγγειλε ψευδώς στις Αστυνομικές Αρχές υποτιθέμενη ληστεία
σε βάρος της

Συναντήσεις Τσακαλώτου, Αχτσιόγλου και Χουλιαράκη με τους επικεφαλής των Θεσμών στις Βρυξέλλες, σύμφωνα με ευρωπαϊκές πηγές

Οι επικεφαλής των Θεσμών πρόκειται να συναντηθούν, το βράδυ, στις Βρυξέλλες, με τον υπουργό Οικονομικών, Ευκλείδη Τσακαλώτο, την υπουργό Εργασίας, Έφη Αχτσιόγλου και τον αναπληρωτή υπουργό Οικονομικών, Γιώργο Χουλιαράκη, όπως ανέφεραν ευρωπαϊκές πηγές στο ΑΠΕ-ΜΠΕ.

Προσλήψεις 69 εποχικών στην ΔΕΗ ΑΗΣ ΚΑΡΔΙΑΣ Ν. Κοζάνης

Η ΔΕΗ Α.Ε / ΑΗΣ ΚΑΡΔΙΑΣ ανακοινώνει την πρόσληψη, με σύμβαση εργασίας ιδιωτικού δικαίου ορισμένου χρόνου, συνολικά εξήντα εννέα (69) ατόμων για την κάλυψη εποχικών ή παροδικών αναγκών του ΑΗΣ ΚΑΡΔΙΑΣ που εδρεύει στο Νομό Κοζάνης, 

Με χαρτί για ιδιοκτησιακό τα αγροτεμάχια στο ΟΣΔΕ

Μπίκας Αλέξανδρος
Ένα επιπλέον δικαιολογητικό που να προσδιορίζει το ιδιοκτησιακό καθεστώς του αγροτεμαχίου, δηλαδή αν είναι ιδιόκτητο ή ενοικιαζόμενο, απαιτείται κατά την δήλωση του ΟΣΔΕ, διαδικασία που ξεκίνησε από τις 15 Μαρτίου.

Προβλήματα στην ιστοσελίδα του ΑΣΕΠ – Προς παράταση οι διαγωνισμοί

ΑΝΑΝΕΩΣΗ

Παράταση μέχρι την Παρασκευή 7 Απριλίου στις 2:00μμ, δόθηκε σύμφωνα με πληροφορίες της ΕΡΤ για  υποβολή των ηλεκτρονικών αιτήσεων συμμετοχής για τους διαγωνισμούς που η προθεσμία τους εξέπνευσε χθες Δευτέρα.

Επίσκεψη του Συλλόγου Εθελοντών Καρκινοπαθών Στο 3ο Δημοτικό Σχολείο Αριδαίας
Μαθήματα εθελοντισμού και ανιδιοτελούς προσφοράς έδωσαν τα μέλη του Συλλόγου Εθελοντών

ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΟΣ ΕΔΕΣΣΑΣ - ΑΡΗΣ ΝΗΣΙΟΥ 0-6

Κακή εμφάνιση είχε στον αγώνα της Κυριακής ο Μακεδονικός Έδεσσας και μοιραία ηττήθηκε με το βαρύ 0-6 από τον Άρη Νησίου.


ΣΥΛΛΑΛΗΤΗΡΙΑ του ΠΑΜΕ στις 7 ΑΠΡΙΛΗ στις 7 μ.μ. σε ΕΔΕΣΣΑ και ΓΙΑΝΝΙΤΣΑ

Απεργία την Παρασκευή 7 Απριλίου προκήρυξαν οι εργαζόμενοι της Εθνικής Τράπεζας

Εικοσιτετράωρη πανελλαδική απεργία για την Παρασκευή 7 του μηνός κήρυξε ο Σύλλογος Υπαλλήλων της Εθνικής Τράπεζας της Ελλάδας, καταγγέλλοντας παραβίαση του κανονισμού εργασίας και πολιτική απαξίωσης του δυναμικού της Τράπεζας.

Οι Ρώσοι αναγνώρισαν τον «βομβιστή καμικάζι» που συνδέεται με «ισλαμιστές»: 11 οι νεκροί

Ένδεκα άνθρωποι σκοτώθηκαν και δεκάδες άλλοι τραυματίστηκαν χθες σε μια επίθεση βομβιστή-καμικάζι μέσα στο μετρό της Αγίας Πετρούπολης, ενώ οι ρωσικές αρχές ανακοίνωσαν παράλληλα ότι εξουδετερώθηκε έγκαιρα άλλη μια βόμβα σε διαφορετικό σταθμό του υπογείου σιδηροδρόμου.

(3)