Τρίτη, 27 Μαΐου 2014

Ευχαριστήριο Γ. Γούδη (Αμερικάνος) 

Τα λόγια και οι ευχαριστίες ίσως είναι λίγα για να ανταποδώσουν την μεγάλη αγάπη και εμπιστοσύνη

Φιλανθρωπικός αγώνας


Υποβολή αιτήσεων της Ενιαίας Ενίσχυσης στο ΚΕΑ Αλμωπίας

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

Το ΚΕΑ Αλμωπίας κάνει γνωστό στους παραγωγούς αγρότες  - κτηνοτρόφους του Δήμου Αλμωπίας ότι έχει ξεκινήσει η διαδικασία για την υποβολή των αιτήσεων της Ενιαίας Ενίσχυσης 2014.
Η υποβολή των αιτήσεων γίνεται στα γραφεία του ΚΕΑ Αλμωπίας στο 1ο χλμ Αριδαίας – Τσακώνων ( γραφεία Α.Σ. Αλμωπίας ).     
Για τους παραγωγούς των Δημοτικών Διαμερισμάτων:

Συγκέντρωση ανθρωπιστικής βοήθειας για τους πλημμυροπαθείς της Σερβίας & Βοσνίας-Ερζεγοβίνης»Ο Σύλλογος Νέων Όρμας σε συνεργασία με τον Ελληνικό Ερυθρό Σταυρό συγκεντρώνει ανθρωπιστική βοήθεια για την ενίσχυση των πληγέντων, από τις καταστροφικές πλημμύρες, στις περιοχές της Σερβίας και της Βοσνίας-Ερζεγοβίνης. Καλούμε όλους τους συνανθρώπους μας να βοηθήσουν όσο μπορεί ο καθένας. Επίσης, απευθύνουμε κάλεσμα σε όλους τους συλλόγους της περιοχής να συνδράμουν και αυτοί με την σειρά τους.

Επίσκεψη του νεοεκλεγέντα Δημάρχου Αλμωπίας Δημήτρη Μπίνου στον Αντιπεριφερειάρχη Πέλλας Θεόδωρο Θεοδωρίδη

Επίσκεψη εθιμοτυπικού χαρακτήρα πραγματοποίησε σήμερα, 27/5, ο νεοκλεγείς Δήμαρχος Αλμωπίας κ. Δημήτριος Μπίνος στον Αντιπεριφερειάρχη Πέλλας κ. Θεόδωρο Θεοδωρίδη.

ΑΝΤΙΧΑΛΑΖΙΚΗ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ, ΤΟ ΘΑΥΜΑ ΤΗΣ ΓΡΑΦΕΙΟΚΡΑΤΙΑΣΣτην Κεντρική Μακεδονία και τη Θεσσαλία, ροδάκινα αξίας δεκάδων εκατομμυρίων ευρώ βρίσκονται υπό την απειλή της καταστροφής από τις συνηθισμένες αυτή την περίοδο χαλαζοπτώσεις.
Ένα μήνα μετά την καρπόδεση των φρούτων, η αντιχαλαζική προστασία είναι όνειρο θερινής νύχτας για τους παραγωγούς μας, αφού ο ΕΛΓΑ δεν έχει αναθέσει ακόμα το έργο και τα αεροπλάνα ακόμα περιμένουν εντολές….

Ευχαριστήριο Νένας Στεφανίδου


Ευχαριστώ  μέσα από τα βάθη της καρδιάς μου όλους τους συμπολίτες μου, που με εμπιστεύτηκαν και με τίμησαν με την ψήφο τους στις εκλογές της 18ης Μαίου. Θέλω επίσης να ευχαριστήσω τον κ.Δημήτρη Πασόη που μου έκανε την τιμή να με συμπεριλάβει στο ψηφοδέλτιο του δινοντάς μου την ευκαιρία για έναν έντιμο αγώνα.

                                               Με εκτίμηση
                                      ΣΤΕΦΑΝΙΔΟΥ ΠΑΡΘΕΝΑ 

Συγχαρητήρια του Συλλόγου Δασικών Αλμωπίας


 

Ο σύλλογος μας συγχαίρει τους υλοτόμους 

Σε εκκρεμότητα οι τελευταίες θέσεις των εκλεγμένων
Δεν αποκλείεται να υπάρξουν ενδεχομένως ελάχιστες ανακατάξεις στις τελευταίες εκλόγιμες θέσεις

ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΡΙΟ Κ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑΔΗΕΝΑ ΜΕΓΑΛΟ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΣΕ ΟΣΟΥΣ ΑΓΚΑΛΙΑΣΑΝ ΤΗΝ ΕΛΠΙΔΑ ΠΟΛΙΤΕΙΑΣ ΚΑΙ ΕΜΕΝΑ ΜΑΖΙ.Ο ΣΚΟΠΟΣ ΜΑΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΙΤΙΚΟΣ ΑΛΛΑ ΠΑΤΡΙΩΤΙΚΟΣ ΜΕ

Παρακαθ στο Άλωρο


7-21