Τρίτη 27 Μαΐου 2014

Επίσκεψη του νεοεκλεγέντα Δημάρχου Αλμωπίας Δημήτρη Μπίνου στον Αντιπεριφερειάρχη Πέλλας Θεόδωρο Θεοδωρίδη









Επίσκεψη εθιμοτυπικού χαρακτήρα πραγματοποίησε σήμερα, 27/5, ο νεοκλεγείς Δήμαρχος Αλμωπίας κ. Δημήτριος Μπίνος στον Αντιπεριφερειάρχη Πέλλας κ. Θεόδωρο Θεοδωρίδη.


Οι κύριοι Μπίνος και Θεοδωρίδης διατηρούν φιλία αρκετών ετών και είχαν στενή συνεργασία όταν ο κ. Μπίνος ήταν υποψήφιος Περιφερειακός Σύμβουλος με τον κ. Θεοδωρίδη στις περιφερειακές εκλογές του 2010. Ο νέος Δήμαρχος Αλμωπίας ενημερώθηκε από τον κ. Αντιπεριφερειάρχη για τα έργα που εκτελούνται αυτήν τη στιγμή στο Δήμο Αλμωπίας καθώς, επίσης για τα έργα τα οποία προγραμματίζονται για την επόμενη πενταετία στην ευρύτερη περιοχή της Αλμωπίας.

Οι δύο άνδρες ανέφεραν ότι θα υπάρχει αγαστή συνεργασία μεταξύ Περιφερειακής Ενότητας Πέλλας και Δήμου Αλμωπίας τα επόμενα πέντε χρόνια για την προώθηση κοινών δράσεων και την υλοποίηση των έργων που θα οδηγήσουν στην ανάπτυξη και στην ευημερία το Δήμο Αλμωπίας και την Πέλλα γενικότερα.

Τέλος, αντάλλαξαν εκατέρωθεν ευχές για καλή επιτυχία και καλή δύναμη στο έργο τους.

2 σχόλια:

  1. Και τωρα τι;
    ι οι ψηφοι καποiων αναξιων που προκαλουν την τοπικη κοινωνια θα μεταφρασθουν σε ποστα ;θα κανεις Δημαρχε τον Χουρσογλου αντιδημαρχο ,τον Σαββιδη, την Μαρτινα θα της αναθεσεις την ΔΕΥΑ, αυτους που για λογους ηθικης ταξης επρεπε να τους χαιρετας απο την απεναντι βουνοκορφη τους συμμαζεψες στο ψηφοδελτιο σου .Και τωρα τι; θα κανεις οτι δεν ειδες δεν ακουσες δεν διαβασες;και ο Χριστός δεν αρπαξε φραγγέλιο οταν χρειάστηκε;
    Εσύ Δήμαρχε ποιανού παράδειγμα θα ακολουθήσεις του Χριστου η των γραμματεων και των Φαρισσαιων;
    καποιοι απο τους μαθητες σου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΤΩΝ ΦΑΡΙΣΣΑΙΩΝ ΦΥΣΙΚΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

(3)