Τετάρτη, 30 Οκτωβρίου 2013

ΤΟ ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΟ ΤΗΣ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑΣ ΓΕΓΟΝΟΤΑ

Διαβάστε το πρωτοσέλιδο

Ορμα –Εξαπλάτανος 1-4
Μετά από ένα μέτριο παιχνίδι η Δόξα Εξαπλατάνου πήρε την νίκη στην Όρμα με 4 – 1.

«Δίκαιη φορολόγηση στα οικόπεδα και τα αγροτεμάχια» ζήτησε ο Ιορδάνης Τζαμτζής

 


«Δίκαιη φορολόγηση στα οικόπεδα και τα αγροτεμάχια» αυτό τόνισε μεταξύ άλλων ο Βουλευτής Πέλλας κ. Ιορδάνης Τζαμτζής στη συνάντηση που είχαν οι 14 από τους υπογράφοντες Βουλευτές της ερώτησης για την Φορολόγηση των αγροτεμαχίων και των οικοπέδων με τον Υπουργό Οικονομικών κ. Στουρνάρα Ιωάννη.

ΓΙΩΡΓΟΣ ΚΑΡΑΣΜΑΝΗΣ Παρέμβαση για την επιστροφή του ΦΠΑ και στους εναπομείναντες δικαιούχους αγρότες 
       Τον αρμόδιο Υφυπουργό Οικονομικών κ. Μαυραγάνη και την Γενική Διεύθυνση ΦΠΑ, επισκέφθηκε ο Γιώργος Καρασμάνης, προκειμένου να θέσει το πρόβλημα των τελευταίων λίγων αγροτών που για καθαρά τυπικούς και γραφειοκρατικούς λόγους, δεν έχουν ακόμη εισπράξει την επιστροφή του ΦΠΑ της οποίας είναι δικαιούχοι.

Πρόσκληση Δημάρχου Αλμωπίας κ. Δημήτρη Πασόη για το Κοινωνικό Φροντιστήριο.                     
Αγαπητοί μας γονείς, μαθητές, καθηγητές
με χαρά σας ανακοινώνουμε την έναρξη υποβολής αιτήσεων για την παρακολούθηση μαθημάτων του Κοινωνικού Φροντιστηρίου του Δήμου μας για το σχολικό έτος 2013-2014, με στόχο τη βοήθεια των οικογενειών που αντιμετωπίζουν σοβαρά οικονομικά προβλήματα και αδυνατούν να ανταπεξέλθουν στα έξοδα διδάκτρων.

Οι εξ αναβολής αγώνεςΣτα εξ αναβολής σημερινά παιχνίδια σημειώθηκαν τα εξής αποτελέσματα

Τον Γιάννη Τσαμαρδό πήρε ο ΑΡΗΣ ΛουτρακίουΜε τον Γιάννη Τσαμαρδό

Ιορδάνης Τζαμτζής: Να μην επιβαρυνθούν οι αγρότες μας με αβάσταχτες και άδικες φορολογίες Φορολόγηση Οικοπέδων και αγροτεμαχίωνΈστω και αργά ξεσηκώνονται οι βουλευτές . Μπράβο στον Ι. Τζαμτζή

ΚΩΣΤΑΣ ΖΙΑΚΑΣ : «Μπράβο στον Ιορδάνη Τζαμτζή»Τα εύσημα δίνει στον βουλευτή Ιορδάνη Τζαμτζή ο πολιτευτής της Νέας Δημοκρατίας Κώστας Ζιάκας,

7-21