Τετάρτη 20 Μαΐου 2020

Εικαστικός Μαθητικός Διαγωνισμός και Διαγωνισμός


Φωτογραφίας με μαθητές Γυμνασίων και Λυκείων των

Δήμων Πέλλας και Νεγκότινο

Επαναλειτουργία του Δημοτικού Ωδείου ΑλμωπίαςΑγαπητοί μας γονείς και σπουδαστές, σας ενημερώνουμε ότι σύμφωνα με την απόφαση του Υπουργείου Πολιτισμού,

Ο ΤΑΡ ολοκληρώνει την εισαγωγή φυσικού αερίου στο ελληνικό τμήμα του αγωγού 
Αθήνα, Ελλάδα. Στις 20 Μαΐου 2020, ο Διαδριατικός Αγωγός Φυσικού Αερίου (TAP AG) ξεκίνησε, στο πλαίσιο της θέσης του σε δοκιμαστική λειτουργία (commissioning), την εισαγωγή φυσικού αερίου και στο τελευταίο τμήμα του αγωγού στην Ελλάδα, από την Π.Ε. Σερρών έως την Ιεροπηγή Καστοριάς και τα ελληνο-αλβανικά σύνορα.

Ωρα Αποφάσεων για τη σιδηροδρομικη συνδεση θεσσαλονικησ-Π.Ε.ΠΕΛΛΑΣ μεσω γιαννιτσων


           

Στις αρχές Απριλίου 2020 το υπουργείο μεταφορών προχώρησε στη συγκρότηση τριμελούς συντονιστικής επιτροπής  και κοινής ομάδας εργασίας με σκοπό τον επιχειρησιακό σχεδιασμό για τα σιδηροδρομικά έργα της επόμενης δεκαετίας, καθώς και την οργανωτική αναδιάρθρωση του ΟΣΕ και της ΕΡΓΟΣΕ μέσα από την εκπόνηση έγκαιρου Σχεδίου Δράσης που θα ολοκληρωθεί σε τρείς φάσεις.

ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΤΑΣΟΥ ΘΕΟΔΩΡΙΔΗ (ΤΣΕΡΚΕΖΟΥ) ΓΙΑ ΤΙΣ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΤΟΥ ΠΡΟΕΔΡΟΥ ΤΗΣ ΤΚ ΣΩΣΑΝΔΡΑΣ
Νιώθω την ανάγκη πρώτα απ' όλα να ευχαριστήσω τον πρόεδρο της τκ Σωσάνδρας που πιστοποιεί ότι η υπηρεσία μας πραγματικά αποδίδει τα μέγιστα και καθημερινά είναι δίπλα στους αγρότες του Δήμου μας . Όπως και να το κάνουμε είναι μια αναγνώριση.

Ανάπτυξη της ιαματικής Πηγής του Δήμου Κω με εφαρμογή συνδυασμού λουτροθεραπείας και θαλασσοθεραπείας.Αξιότιμε Δήμαρχε,
Παρά τα αναρίθμητα, δυσεπίλυτα και ποικιλόμορφα προβλήματα που έχει να αντιμετωπίσει ο κόσμος του τουρισμού –και ιδιαίτερα αυτός των νησιών-, εμείς ως Πανελλήνιος Σύλλογος Ιαματικών Πηγών και Λουτροπόλεων (Μέλος του Ευρωπαϊκού Συνδέσμου)

Επιστολή Δημάρχου Σκύδρας Κατερίνας Ιγνατιάδου προς ΕΛ.Γ.Α. Βέροιας για την αντιχαλαζική προστασία. Επιστολή προς την Προϊσταμένη του Καταστήματος ΕΛ.Γ.Α. Βέροιας  Μαρία Παππά απέστειλε, την Τετάρτη 20 Μαΐου 2020, η Δήμαρχος Σκύδρας Κατερίνα Ιγνατιάδο

ΠΩΛΕΙΤΑΙ ΟΙΚΟΠΕΔΟ


Άθλιες επιθέσεις κατά του Χ. Μπάτση για δήλωσή του για την γενοκτονία των Ποντίων 
Άθλιες και  αναίτιες επιθέσεις δέχτηκε ο Δήμαρχος Αλμωπίας Χρήστος Μπάτσης για δήλωση που

Ανακοινωση ΕΣΥΛύθηκε η παρεξήγηση για το εισιτήριο των Λουτρών Πόζαρ
Μετά από δύο  συνεχόμενες συναντήσεις μεταξύ του X. Μπάτση

Ερώτηση της Ευρωκοινοβουλευτικής Oμάδας του KKΕ για τις κάμερες στις σχολικές αίθουσες.Tην τοποθέτηση καμερών στις σχολικές αίθουσες καταγγέλλει με ερώτησή της προς την Ευρ. Επιτροπή η Ευρωκοινοβουλευτική Oμάδα του KKΕ.

Υποχωρεί η ζέστη...
Σήμερα Τετάρτη προβλέπονται αραιές νεφώσεις κατά περιόδους αυξημένες στα κεντρικά και τα βόρεια όπου υπάρχει ενδεχόμενο όμβρων αστάθειας στα βόρεια ορεινά. Οι...

Εξοχοτάτη Κυρία Πρόεδρε της Ελληνικής Δημοκρατίας,..


*Γράφει ο Χρήστος Κ. Μακρίδης

 

Όχι, δεν χάνονται οι άνθρωποι αλλά οι γλώσσες που δεν μιλιούνται, που παύουν πλέον να ακούγονται. Ούτε ασφαλώς ο μαρτυρικός θάνατος 353.000 ανθρώπων συνιστά ένα ακόμη ιστορικό αφήγημα, αλλά μια ανείπωτη τραγωδία.

(3)