Τετάρτη 20 Μαΐου 2020

ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΤΑΣΟΥ ΘΕΟΔΩΡΙΔΗ (ΤΣΕΡΚΕΖΟΥ) ΓΙΑ ΤΙΣ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΤΟΥ ΠΡΟΕΔΡΟΥ ΤΗΣ ΤΚ ΣΩΣΑΝΔΡΑΣ




Νιώθω την ανάγκη πρώτα απ' όλα να ευχαριστήσω τον πρόεδρο της τκ Σωσάνδρας που πιστοποιεί ότι η υπηρεσία μας πραγματικά αποδίδει τα μέγιστα και καθημερινά είναι δίπλα στους αγρότες του Δήμου μας . Όπως και να το κάνουμε είναι μια αναγνώριση.


Από κει και πέρα αυτό που έχω να δηλώσω είναι πως τα μηχανήματα τα έχω στείλει στην ΤΚ Σωσάνδρας τέσσερις φορές ως τώρα και ο πρόεδρος τα διαχειρίστηκε τις τρείς . Συνεπώς ο ίδιος πρέπει να απολογηθεί για πιο λόγο δε βοήθησε τους αγρότες του χωριού του καθαρίζοντας τα αυλάκια και σήμερα βρίσκεται στην δυσχερή θέση να πρέπει να βάλει το χέρι στην τσέπη για να γίνουν αυτές οι παρεμβάσεις .  Ο δήμος μας δεν είναι μόνο ένα χωρίο . Υπάρχουν 47  χωριά  (σ.σ. Τάσο ξαναμέτρα  τα)  και τα μηχανήματα πρέπει να περάσουν από παντού. Βασικός προσανατολισμός μας είναι η ισονομία .

Όσον αφορά την μια φορά που δεν ενημερώθηκε , δηλώνω πως πράγματι στάλθηκε ένα μηχάνημα για δύο ώρες για να κάνει μια παρέμβαση ,που ο ίδιος ξέχασε την προηγούμενη φορά ,σε κεντρικό αγροτικό δρόμο , μετά από ενημέρωση που είχα από τον δημοτικό σύμβουλο  Μήντση Νικόλαο , ο οποίος κατοικεί στην Σωσάνδρα , έχει διατελέσει δύο φορές πρόεδρος της τοπικής κοινότητα και αδιαπραγμάτευτα γνωρίζει πολύ καλά τα προβλήματα του χωριού και ως δημοτικός σύμβουλος είναι αποδέκτης παραπόνων .

Εκτός αυτού , ο πρόεδρος υπέπεσε και σε ένα ακόμη παράπτωμα . Αναφέρει πως δεν καθαρίσαμε κανένα αυλάκι άρδευσης αλλά όπως προκύπτει από την φωτογραφία που παραθέτω , καθαρίσαμε με μηχάνημα του Δήμου το κεντρικό αυλάκι και ο πρόεδρος ήταν παρών και επέβλεπε . Όπως και να έχει όμως στο δήμο υπάρχει ο Δήμαρχος , οι αντιδήμαρχοι και δημοτικοί σύμβουλοι που ασχολούνται με την τοπική αυτοδιοίκηση πολλά χρόνια τώρα και γνωρίζουν και αυτοί τα προβλήματα που υπάρχουν και έχουν το αναφαίρετο δικαίωμα να ζητούν να γίνονται παρεμβάσεις , πάντοτε με γνώμονα το καλό του τόπου.
Μήπως πιστεύει ο αγαπητός πρόεδρος πως επειδή έγινε πρόεδρος της ΤΚ Σωσάνδρας , αυτοδίκαια τα έμαθε όλα και πως μπορεί να ευνουχίζει τον Δήμαρχο , τους αντιδημάρχους και τους δημοτικούς συμβούλους,  με το επιχείρημα πως «στο χωριό μου κάνω κουμάντο εγώ» ?
Αυτές οι πρακτικές μας πάνε πολλά χρόνια πίσω …

Τέλος , προσωπικά με την πορεία μου αλλά και παραταξιακά , ως μέλος του συνδυασμού Αλμωπία Ψηλά , έχουμε αποδείξει πως γνώμονας και αρχή μας είναι η αλλαγή νοοτροπίας , η ισονομία , η ισότητα , η συνεργασία και ο ουσιαστικός λόγος που αποτυπώνεται με έργα.


ΘΕΟΔΩΡΙΔΗΣ ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ
ΑΝΤΙΔΗΜΑΡΧΟΣ



1 σχόλιο:

  1. Το εργατικό δυναμικό της Κίνας και τον κρατικό προϋπολογισμό των ΗΠΑ να έχουν κάποιοι, θα πούνε δεν έχουμε προσωπικό και δεν υπάρχουν κονδύλια. Προτείνω να έρθουν να μηχανήματα του εργοταξίου και οι εργάτες του, να καθαρίσουν όλους τούς τσιμεντάβλακες όπου χρειάζεται. Σε διαφορετική περίπτωση θα πρότεινα κάτι που είδα και αισθάνθηκα θαυμασμό πριν λίγες μέρες στην Φλαμουριά του δήμου Έδεσσας. Ο πρόεδρος και όλοι οι κάτοικοι με φκιάρια καθάρισαν τους τσιμεντάβλακες. Οι γυναίκες έβαφαν τα κάγκελα και άλλες εργασίες στο σχολείο. Χωρίς να θέλω να κατηγορήσω τον κ. Θεοδωρίδη το εργοτάξιο διαχρονικά από την εμπειρία μου δεν ανταποκρίνεται δυναμικά στα προβλήματα. Εύχομαι όμως τα πράγματα να πάνε προς το καλύτερο με το ενδιαφέρον και την ουσιαστική προσπάθεια όλων. Το κανάλι της φωτογραφίας στο σημείο αυτό θέλει μεγάλους τσιμεντοσωλήνες και σκέπασμα με μπάζα κάτι που μπορεί να γίνει πολύ εύκολα, είναι αλώστε και χαλασμένο και επικίνδυνο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

(3)