Πέμπτη 8 Σεπτεμβρίου 2011

Περίπατος και εθελοντισμός!

Οι Almopistas αρχίζουν το φθινοπωρινό τους πρόγραμμα και σας προσκαλούν αυτό το Σάββατο 10/9  στις 6.30 μ.μ. μπροστά στο Δασάκι σε μία νέα δράση.

Αγιασμός στα σχολεία ...με τους χειρότερους οιωνούς …..σύμφωνα με την Α΄ΕΛΜΕ Πέλλας


Με ελλείψεις στο εκπαιδευτικό προσωπικό και στα βιβλία αλλά και έντονο πρόβλημα στη σχολική στέγη θα γίνει τη Δευτέρα ο αγιασμός στα σχολεία του νομού μας..

Οι Διαιτητές των αγώνων της Α1


Ορίστηκαν οι διαιτητές που θα διευθύνουν τα παιχνίδια του Σαββατοκύριακου ως εξής:

«Αγκάθια» στην εκλογή αντιπροσώπων στη ΠΕΔ


Με ενδιαφέρον αναμένεται η  συνεδρίαση  του Δημοτικού Συμβουλίου Αλμωπίας για την εκλογή  αντιπροσώπων στη γενική συνέλευση της Περιφερειακής ΄Ενωσης Δήμων.

Ξεκίνησαν οι βαλκανικοί αγώνες τένις στην Αριδαία







Με τη τελετή έναρξης δόθηκε το έναυσμα των δέκατων βαλκανικών  αγώνων Αντισφαίρισης (τένις)  στο κέντρο Αντισφαίρισης Αριδαίας , στην Πιπεριά.

Επιστολή για τη Λειτουργία υδροθεραπευτηρίων



Με  επιστολή  του ο Πανελλήνιος Σύλλογος φίλων Ιαματικών πηγών Ελλάδας  προς  τον Υφυπουργό Πολιτισμού και Τουριστικής Ανάπτυξης αναφέρεται στη λειτουργία των υδροθεραπευτηρίων των λουτροπόλεων στην Ελλάδα. Συγκεκριμένα :

ΤΟ ΠΑΝΗΓΥΡΙ ΤΗΣ ΤΗΣ ΜΗΛΙΑΣ

Πλήθος κόσμου παραβρέθηκε χθες Τετάρτη  παραμονή    του πανηγυριού  στη Μηλιά. Το απόγευμα τελέστηκε πανηγυρικός Εσπερινός και ακολούθησε η λιτάνευση της εικόνας της Πναγίας της Μηλιώτισσας.

Αρχίζουν σήμερα οι Βαλκανικοί Αγώνες Αντισφαίρισης στην Πιπεριά

Αχίζουν σήμερα οι 10οι  Βαλκανικοί Αγώνες Αντισφαίρισης
στο Κέντρο Αντισφαίρισης Αριδαίας του Δήμου Αλμωπίας  στη Πιπεριά.

Eυρεία συμμετοχή για το ΕΣΠΑ





                        
Με μεγάλη συμμετοχή και εποικοδομητικό διάλογο μεταξύ των συμμετεχόντων πραγματοποιήθηκε την Τετάρτη( 7/9) η προγραμματισμένη συνάντηση για το ΕΣΠΑ. Στην συνάντηση

(3)