Πέμπτη 8 Σεπτεμβρίου 2011

Περίπατος και εθελοντισμός!

Οι Almopistas αρχίζουν το φθινοπωρινό τους πρόγραμμα και σας προσκαλούν αυτό το Σάββατο 10/9  στις 6.30 μ.μ. μπροστά στο Δασάκι σε μία νέα δράση.
 Αυτή τη φορά θα συνδυάσουμε την εθελοντική μας δράση με έναν περίπατο κατά τη διάρκεια του οποίου θα γυμναστούμε και θα παρατηρήσουμε την έκταση του προβλήματος των σκουπιδιών στην περιοχή της Αριδαίας. Θα συναντηθούμε μπροστά στο Δασάκι και θα περπατήσουμε με κατεύθυνση προς τη γέφυρα για τον Εξαπλάτανο. Αφού τελειώσουμε τον περίπατο θα συλλέξουμε απορρίμματα και ανακυκλώσιμα υλικά από το πάρκο και τα γήπεδα μπάσκετ και τέννις που βρίσκονται πίσω από το Λύκειο. Δυστυχώς, η κατάσταση σε αυτή την περιοχή είναι απελπιστική. Η περιοχή αυτή δίπλα στο ποτάμι είναι ίσως η μοναδική στην Αριδαία με τέτοια φυσική ομορφιά και προσφέρεται σε όσους θέλουν να αθληθούν στα γήπεδα ή να περπατήσουν ή να κάνουν μια βόλτα με τα ποδήλατά τους. Είναι λοιπόν κρίμα να βρίσκεται σε τόσο άσχημη κατάσταση και να είναι τόσο παραμελημένη. Αν θέλετε και πιστεύετε ότι μπορούμε να αλλάξουμε αυτή τη δυσάρεστη εικόνα ελάτε μαζί μας για να το προσπαθήσουμε.
Οι Almopistas είναι μια εθελοντική ομάδα ανήσυχων πολιτών που ενδιαφέρονται για τη βελτίωση της εικόνας της περιοχής της Αλμωπίας και την αφύπνιση της περιβαλλοντικής συνείδησης  των κατοίκων της. Επικοινωνήστε μαζί μας στη διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου almopistas@gmail.com και στο Facebook: Almopistas Aridaia.
Με εκτίμηση,
 Almopistas.

1 σχόλιο:

  1. ΤΙ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΣΤΗ ΔΕΥΑ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΜΑΣ; ΤΙ ΠΡΟΤΕΙΝΕ Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΓΙΑ ΜΙΣΘΟ ΣΤΟΝ ΠΡΟΕΔΡΟ κ.ΚΑΝΟΝΙΔΗ ΚΑΙ ΤΟ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΤΟ Κ-Α-Τ-Ε-Ψ-Η-Σ-Ε; κ.ΔΗΜΑΡΧΕ ΔΕΝ ΕΛΕΓΧΕΤΕ ΤΗ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ ΤΩΝ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΩΝ; κ.ΔΗΜΑΡΧΕ ΕΙΣΤΕ ΑΧΥΡΑΝΘΡΩΠΟΣ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΩΝ; Ο κ. ΚΑΝΟΝΙΔΗΣ ΕΙΝΑΙ ΑΛΗΘΕΙΑ ΟΤΙ ΑΝΕΘΕΣΑΙ ΜΕΛΕΤΕΣ ΤΗΣ Δ.Ε.Υ.Α. ΣΤΟΝ ΓΙΟ ΤΟΥ; ΑΥΤΑ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΝΕΑ ΗΘΗ ΤΗΣ ΔΗΜΟΤΙΚΗΣ ΑΡΧΗΣ κ. ΔΗΜΑΡΧΕ; Ο ΜΠΑΜΠΑΣ ΝΑ ΑΝΑΘΕΤΕΙ ΔΟΥΛΕΙΑ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΣΤΟ ΓΙΟ ΤΟΥ; ΚΑΙ ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΝΟΜΙΜΟ, ΠΟΣΟ ΗΘΙΚΟ ΕΙΝΑΙ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή

(3)