Τρίτη 10 Μαΐου 2016

Βράζει ο Εξαπλάτανος και Ανατολική Αλμωπία
Στα όρια τους βρίσκονται στον Εξαπλάτανος. Η πρώην έδρα του τότε Δήμου, υποβαθμίζεται διαρκώς , καθώς τα έργα που αφορούν την καθημερινότητα των πολιτών ,αλλά και τα έργα στον κάμπο  δυσκολεύουν τους αγρότες .

Στον μεγαλύτερο μειοδότη ο διαγωνισμός για τις αρδευτικές γεωτρήσεις στην Αλμωπία 


 Στον μεγαλύτερο μειοδότη κατακυρώθηκε ο διαγωνισμός για  τις αρδευτικές γεωτρήσεις από τον

Αιμοδοσία στην Όρμα

Ολοκληρώθηκε στην Όρμα

Σύσκεψη για τους επιλέξιμους βοσκότοπους και την ανάπτυξη της κτηνοτροφίας στην Περιφερειακή Ενότητα Πέλλας 


Με πρωτοβουλία του Αντιπεριφερειάρχη Πέλλας Θεόδωρου Θεοδωρίδη πραγματοποιήθηκε ευρεία σύσκεψη για την παραχώρηση των δικαιωμάτων βόσκησης και την ανάπτυξη της κτηνοτροφίας στην Περιφερειακή Ενότητα Πέλλας.

Στην Έδεσσα το ensemble της τάξης βιολιού του Αλεξάνδρειου Δημοτικού Ωδείου Γιαννιτσών

Την Έδεσσα επισκέφτηκε το ensemble της τάξης βιολιού του Αλεξάνδρειου Δημοτικού Ωδείου Γιαννιτσών (Α.Δ.Ω.Γ.) του Δήμου Πέλλας, την Πέμπτη 5 Μαΐου.

Ακυρώνεται η παράσταση με την «Κοκκινοσκουφίτσα»
Από το Μικρό Θέατρο Λάρισας ανακοινώνεται ότι η προγραμματισμένη για την ερχόμενη Κυριακή

Εκδήλωση για το βιβλίο στο Δήμο Σκύδρας.Η πρωτοβουλία του Δήμου Σκύδρας με τίτλο «Σκυ – δράση για το βιβλίο» που ήταν αφιερωμένη στο βιβλίο και στην προαγωγή της φιλοαναγνωσίας και που είχε ξεκίνησε τον προηγούμενο μήνα με

Εξιχνιάσεις κλοπών στη Πέλλα    Εξιχνιάστηκαν από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφάλειας Έδεσσας, δύο κλοπές σε περιοχή της Πέλλας.

Μήνυμα συμπαράστασης προς τις υποψήφιες-ους των πανελλαδικών εξετάσεων από τη Δήμαρχο Σκύδρας.Αυτό το διάστημα το ενδιαφέρον της εκπαιδευτικής κοινότητας, κι όχι μόνον, είναι προσανατολισμένο κι ακριβέστερα εστιασμένο στις Πανελλαδικές Εξετάσεις.

(3)