Τρίτη 8 Σεπτεμβρίου 2015

Παρουσίασε το ψηφοδέλτιο της ΠΕΛΛΑΣ ο ΣΥΡΙΖΑ 


Έγινε τη  Τρίτη 8 Σεπτεμβρίου στα Γιαννιτσά,από την Νομαρχιακή Επιτροπή  η παρουσίαση των υποψηφίων του ψηφοδελτίου του ΣΥΡΙΖΑ  για τις εκλογές της 20ης Σεπτεμβρίου

Ορμάν σαν τα κοράκια στην εξουσίαΓράφει ο Α.Α.Π.

ΣΥΣΚΕΨΗ ΣΤΗΝ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΚΕΝΤΡΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ ΓΙΑ ΘΕΜΑΤΑ ΥΠΑΙΘΡΙΟΥ ΕΜΠΟΡΙΟΥ         Ευρεία σύσκεψη για θέματα υπαίθριου εμπορίου πραγματοποιήθηκε στην Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας, με τη συμμετοχή του Γενικού Γραμματέα Εμπορίου, Α. Παπαδεράκη, Αντιπεριφερειαρχών και υπηρεσιακών στελεχών όλων των Περιφερειών της Βόρειας Ελλάδας.

Διαδικασία καταβολής των πληρωμώνσε ωφελούμενους και επιβλέποντες φορείς  Προγραμμάτων  Κοινωφελούς Χαρακτήρα 2015

Σχολείο Ελληνικής Γλώσσας για μετανάστες
Έως και τις 11 Σεπτεμβρίου οι δηλώσεις συμμετοχής για τη δωρεάν παρακολούθηση των μαθημάτων που αρχίζουν τον Οκτώβριο

Υποστήριξη της ΓΓΙΦ στις γυναίκες μετανάστριες και πρόσφυγες


Την Τρίτη 8 Σεπτεμβρίου 2015, η Γενική Γραμματέας Ισότητας των Φύλων, Φωτεινή Κούβελα, στο πλαίσιο υλοποίησης της πράξης  3.2.4. «ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗ ΤΩΝ Μ.Κ.Ο. ΓΥΝΑΙΚΕΙΩΝ ΟΡΓΑΝΩΣΕΩΝ» του Επιχειρησιακού Προγράμματος 2007-2013, παρευρέθηκε στην ημερίδα της Οργάνωσης Ενωμένων Γυναικών Αφρικής, με θέμα: «η Α-όρατη βία - Bγες από τον κύκλο».

Η εγκληματικότητα δεν αντιμετωπίζεται με συνθήματα και λόγια, αλλά με έργα…»● Αιματηρή ληστεία στο κέντρο της Νεάπολης προκαλεί την αγανάκτηση των πολιτών για την ανεπαρκέστατη αστυνόμευση στα όρια του δήμου Νεάπολης-Συκεών ● Έντονη αντίδραση από τον δήμαρχο Σίμο Δανιηλίδη


ΕΞΕΤΑΣΕΙΣ ΑΔΕΙΑΣ ΑΣΚΗΣΗΣ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΟΣ ΦΑΡΜΑΚΟΠΟΙΩΝ ΠΕΡΙΟΔΟΥ ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ 2015Από το Τμήμα Φαρμάκων – Φαρμακείων της Γενικής Διεύθυνσης Δημόσιας Υγείας και Κοινωνικής Αλληλεγγύης της Μητροπολιτικής Ενότητας Θεσσαλονίκης της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας ανακοινώνονται τα εξής:

Πρόγραμμα αγώνων ΣαββατοκύριακουΣάββατο  12.09.2015  17.30

Χορός Σ.Φ. ΠΑΟΚ Αριδαίας


9ος Γύρος Λίμνης Ιωαννίνων 13– 27 Σεπτεμβρίου 2015 
Photometria Run - Η έναρξη του 9ου Γύρου Λίμνης, μέσα από τα μάτια σας!

ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΡΙΟ ΤΗΣ ΔΗΚΕ Αλμωπίας - Βοήθεια στο Σπίτι Αριδαίας
 
Η ΔΗΚΕ Αλμωπίας και το πρόγραμμα Βοήθεια στο Σπίτι Αριδαίας ευχαριστούν θερμά τα εξής καταστήματα:

(3)