Δευτέρα 29 Οκτωβρίου 2018

Ξεκίνησαν στο ΑΣΕΠ οι αιτήσεις για την προκήρυξη 10Κ/2018

Ξεκινούν οι αιτήσεις στο ΑΣΕΠ: Από το ΑΣΕΠ έγινε γνωστό ότι εκδόθηκε η 10Κ/2018 Προκήρυξη που αφορά προσλήψεις με σειρά προτεραιότητας εκατό δεκαοκτώ (118) θέσεων τακτικού προσωπικού Πανεπιστημιακής, Τεχνολογικής και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης σε ΟΤΑ α΄ και β΄ βαθμού (Υπουργείο Εσωτερικών).

ΟΑΕΔ: Αρχίζει η νέα κοινωφελής εργασία για 2.300 θέσεις με μισθό έως 495 €

Ο Γ’ κύκλος του Προγράμματος Κοινωφελούς Εργασίας , σε προσφυγικές δομές συμβάλλει στην αναβάθμιση των παρεχόμενων υπηρεσιών σε κέντρα υποδοχής και ασύλου, ενώ στοχεύει κυρίαρχα στη μακροχρόνια ανεργία και στην αντιμετώπιση των αρνητικών κοινωνικών της συνεπειών.

Ο καιρός σήμερα...


Αραιές νεφώσεις κατά τόπους πυκνότερες, με πρόσκαιρες τοπικές βροχές στα δυτικά και τα βόρεια θα είναι τα...

Συνετρίβη αεροσκάφος με 189 επιβαίνοντες...


Έπεσε στη θάλασσα μετά την απογείωση...
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

Τραγωδία στην Ινδονησία το πρωί της Δευτέρας, καθώς ένα αεροσκάφος Boeing 737 με 189 επιβαίνοντες έπεσε στη θάλασσα λίγα μόλις λεπτά μετά την απογείωσή του. Σύμφωνα με το Reuters από τους 189 επιβαίνοντας οι 178 ήταν ενήλικες επιβάτες, ένα ήταν παιδί, δύο ήταν βρέφη, δύο ήταν οι πιλότοι και έξι οι αεροσυνοδοί.

Από την...

Άγρια συμπλοκή Ελλήνων και Αλβανών στον Γέρακα...


Έξι τραυματίες... 

Άγρια συμπλοκή με πέντε τραυματίες σημειώθηκε ανάμεσα σε ομάδα Ελλήνων και Αλβανών τα ξημερώματα στον...
Γέρακα.

Ο Γιάννης Πασχαλίδης καταγγέλει την Αποκεντρωμένη




Την Αποκεντρωμένη Διοίκηση καταγγέλλει  ο Γιάννης  Πασχαλίδης  επειδή όπως  υποστηρίζει εγκρίνει αναθέσεις έργων του Δήμου Αλμωπίας, που δεν έχουν γίνει νόμιμα. Συγκεκριμένα:

(3)