Σάββατο 29 Απριλίου 2017

Οι αγώνες του Σαββάτου ζωντανά





 










  ΤΗΛΕΦΩΝΑ ΕΚΠΟΜΠΗΣ

23840 23840
2384 50 1922
6977 613445
6980 12 10 50

Οι Simpsons σατιρίζουν τις «100 ημέρες» του Τραμπ


Η μυθική σειρά κινουμένων σχεδίων «The Simpsons» ξετινάζει τον Ντόναλντ Τραμπ σε ένα βίντεο για τις 100 πρώτες ημέρες της προεδρίας του, στο οποίο καυχάται ότι αύξησε τους οπαδούς του στο Twitter και μείωσε το χάντικάπ του στο γκολφ.

Aπό Δευτέρα το θερινό ωράριο για το ρεύμα

Την Πρωτομαγιά τίθεται σε εφαρμογή το θερινό ωράριο για το νυχτερινό τιμολόγιο ρεύματος, σύμφωνα με την ανακοίνωση του ΔΕΔΔΗΕ.


Στη Σύνοδο Κορυφής της Ευρωπαϊκής Ένωσης για το Brexit ο Αλέξης Τσίπρας


Στις Βρυξέλλες βρίσκεται ο πρωθυπουργός, Αλέξης Τσίπρας, για να πάρει μέρος στην έκτακτη Σύνοδο Κορυφής της Ευρωπαϊκής Ένωσης, με αποκλειστικό θέμα την υιοθέτηση των κατευθυντήριων γραμμών σχετικά με τη διαπραγμάτευση για την αποχώρηση της Βρετανίας από την Ε.Ε. (Brexit), οι εργασίες της οποίας είναι προγραμματισμένο να αρχίσουν στις 13.30 ώρα Ελλάδας.

Τα εργατικά συνδικάτα προκήρυξαν 24ωρη γενική απεργία την Πρωτομαγιά


Την αντίδραση της Γενικής Συνομοσπονδίας Εργαζομένων Ελλάδας (ΓΣΕΕ) έχει προκαλέσει η κατάθεση τροπολογίας του υπουργείου Εργασίας που ψηφίστηκε τελικά για τον καθορισμό της Πρωτομαγιάς ως ημέρας υποχρεωτικής αργίας.


Σε σύγκρουση το ΔΝΤ με το Μέγαρο Μαξίμου: Ζητά νέα μέτρα για το 2018, πάει περίπατο ο κόφτης


Δημοσιονομικό κενό βλέπει το Διεθνές Νομισματικό Ταμείο για το 2018, ενώ ζητεί να υπάρξουν «καθαρά» μέτρα για την κάλυψη του, γράφει στην ιστοσελίδα του το CNN GREECE (σε κείμενο του Θανάση Κουκάκη).


ΣΤΑ ΛΟΥΤΡΑ ΟΙ ΣΠΟΥΔΑΣΤΕΣ ΚΑΙ ΟΙ ΚΑΘΗΓΗΤΕΣ ΤΟΥ ΤΜΗΜΑΤΟΣ ΣΥΝΟΔΩΝ ΒΟΥΝΟΥ ΤΟΥ ΙΕΚ ΑΡΙΔΑΙΑΣ





Το Τμήμα Συνοδών Βουνού του Δημόσιου ΙΕΚ Αριδαίας επισκέφθηκε τα Λουτρά Πόζαρ.

(3)