Τετάρτη, 7 Μαΐου 2014

Ποιοι χρειάζονται μαύρισμα στις δημοτικές εκλογέςΜε άρθρο του ο Παράσχος Τσάνταλης στην εφημερίδα ΓΕΓΟΝΟΤΑ

Το πρωτοσέλιδο της εφημερίδας ΓΕΓΟΝΟΤΑ ΤΟΥ Ν ΠΕΛΛΑΣ


ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΟ

ΠΕΤΡΟΣ ΖΕΡΖΗΣ: Η περιφέρεια μοχλός ανάπτυξης του τόπου μας
Τις προηγούμενες ημέρες ολοκληρώθηκε η επεξεργασία και υποβολή στην Ευρωπαϊκή Επιτροπή του Συμφώνου Εταιρικής Σχέσης, στο οποίο εξασφαλίστηκε η συγκρότηση 13 αυτόνομων πολυτομεακών και πολυταμειακών Περιφερειακών Επιχειρησιακών Προγραμμάτων (ΠΕΠ), δηλαδή ένα για κάθε Περιφέρεια, που καθιστά τις 13 Περιφέρειες της χώρας βασικούς μοχλούς ανάπτυξης.

Οι εκλογείς και τα εκλογικά τμήματα του Δήμου Αλμωπίας

Σε 32.744 ανέρχεται ο αριθμός των εγγεγραμμένων ψηφοφόρων του Δήμου Αλμωπίας  (21.131 εκλογική περιφέρεια Αριδαίας και 11.613 Εξαπλατάνου)   και ο πραγματικός πλην ετεροδημοτών σε 32.506.
Τα εκλογικά τμήματα στα οποία ψηφίζουν οι εκλογείς είναι τα εξής

ΜΑΪΟΣ ΣΤΟΝ ΑΡΧΑΙΟΛΟΓΙΚΟ ΧΩΡΟ ΚΑΙ ΤΟ ΜΟΥΣΕΙΟ ΤΗΣ ΠΕΛΛΑΣ ΓΙΑ ΕΝΗΛΙΚΕΣ ΚΑΙ ΠΑΙΔΙΑ1. Στις 11 από τις 17 Μαϊου μετατίθεται το πρόγραμμα του Κέντρου Περιβαλλοντικής Εκπαίδευσης Έδεσσας-Γιαννιτσών με τίτλο: «Πέλλα. Ταξιδεύοντας στο Παρελθόν, σχεδιάζουμε το μέλλον μας».

Το DEBATE των υποψηφίων Δημάρχων Αλμωπίας (ΒΙΝΤΕΟ)

Παρακολουθήστε το DEBATE των υποψηφίων Δημάρχων της Αλμωπίας στην ΠΕΛΛΑ Τηλεόραση :Χωριστοί δρόμοι στην Αναγέννηση ΓιαννιτσώνΠραγματοποιήθηκε χθες(Τρίτη) Βράδι η συνάντηση του προέδρου του ΓΑΣ κ Κώστα Σαββουλίδη και του επιχειρηματία κ Παπαδοπούλου και συζήτησαν για το μέλλον της Αναγέννησης.
Η συνάντηση ήταν η Τρίτη και σίγουρα και η τελευταία των 2 πλευρών που έγινε παρουσία 2 δημοσιογράφων της πόλης (Μιγγας- Χατζηχρήστος).

Τα αποτελέσματα στην Α κατηγορία 
 Στα σημερινά παιχνίδια του ά ομίλου της Α σημειώθηκαν τα εξής αποτελέσματα

«Μαγειρέματα» στην Κεντρική πλατεία Αριδαίας
Την  Πέμπτη 8 Μαΐου 2014,  οι σπουδαστές CHEF - Μαγειρικής Τέχνης του ΙΕΚ ΑΡΙΔΑΙΑΣ  θα

Η ΥΠΟΨ. ΑΝΤΙΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΡΧΗΣ ΠΕΛΛΑΣ ΚΙΚΗ ΠΑΠΑΔΑΚΗ ΜΕ ΚΟΙΝΩΝΙΚΟΥΣ ΦΟΡΕΙΣ ΣΤΗΝ ΕΔΕΣΣΑΣε ένα εντελώς διαφορετικό πλαίσιο επαφών προς τον χαρακτήρα και τη στόχευση, συνέχισε η υποψήφια Αντιπεριφερειάρχης  ΚΙΚΗ ΠΑΠΑΔΑΚΗ την προσπάθειά της.

Εγκαίνια Εκλογικού Κέντρου «Εν Έργω», Υποψήφιου Δημάρχου Γιάννη Σόντρα.
Σε κλίμα ενότητας, συγκίνησης και δυναμισμού, πραγματοποιήθηκαν τα Εγκαίνια του Εκλογικού Κέντρου του Συνδυασμού «Εν Έργω».

7-21