Δευτέρα, 23 Μαρτίου 2015

Α΄& Β΄ ΕΚΑΣΚΕΜ: Αποτελέσματα – ΒαθμολογίεςTα φαβορί επικράτησαν εύκολα ή δύσκολα στην 20η αγωνιστική της Α΄ ΕΚΑΣΚΕΜ με τον

Εκδηλώσεις για την 25η Μαρτίου στους Προμάχους
Με την αφορμή της εθνικής επετείου της Ελληνικής επαναστάσεως του 1821,

ΟΜΙΛΟΣ ΑΝΤΙΣΦΑΙΡΙΣΗΣ ΑΡΙΔΑΙΑΣ Η σύνθεση του Δ.Σ. 
    Μετά την εκλογοαπολογιστική συνέλευση του Ομίλου Αντισφαίρισης Αριδαίας που έγινε στις 12 Μαρτίου 2015, τα εκλεγμένα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου συνεδρίασαν και ομόφωνα συγκροτήθηκαν σε σώμα ως εξής :

Πασχαλινό τραπέζι για όλους στο Δήμο Σκύδρας.Στο πλαίσιο της ανθρωπιστικής του δράσης κι ενόψει της γιορτής του Πάσχα, το Δίκτυο Κοινωνικής Αλληλεγγύης Νομού Πέλλας διοργανώνει εκδήλωση συλλογής τροφίμων και παιχνιδιών στην οποία συμμετέχει ο Δήμος Σκύδρας.

Τελετή παράδοσης-παραλαβής στην ΙΙα Μ/Κ Μεραρχία -Τέλος-Τιμητική πλακέτα στον παραδίδων Διοικητή Δημήτριο Αλεβίζο

Σεμινάριο α΄βηθειών σστους Προμάχους


Συνάντηση Διευθυντών Σχολικών μονάδων με την Δημοτική Αρχή Αλμωπίας
Η καταγραφή και ιεράρχηση των σχολικών μονάδων πρωτοβάθμιας εκπαίδευσης του Δήμου Αλμωπίας , ήταν το αντικείμενο ενημερωτικής συνάντηση που είχαν στο Δημαρχείο Αριδαίας , διευθυντές σχολικών μονάδων  και η δημοτική αρχή., το μεσημέρι της Δευτέρας.  

Συμμετοχή του Δήμου Σκύδρας στηνΣυμμετοχή του Δήμου Σκύδρας στην Ώρα της Γης.Πλησιάζει η «Ώρα της Γης». Το Σάββατο 28 Μαρτίου 2015, η παγκόσμια κοινότητα συντονίζεται για να υποδεχτεί και να συμμετάσχει στην οικουμενική περιβαλλοντική δράση με την κωδική ονομασία η «Ώρα της Γης» στην οποία ο Δήμος Σκύδρας λαμβάνει μέρος και φέτος.

Βρέθηκε οβίδα στο βιοτεχνικό πάρκο Αριδαίας 


Ιδιωτικό συνεργείο καθαρισμού αύλειων χώρων , καθαρίζοντας το πρωί σε χώρο παλιάς βιοτεχνίας

Σύσκεψη για τη λειτουργία εμποροπανήγυρης στη Σκύδρα.
Ο Δήμος Σκύδρας, μετά την πρόσφατη απόφαση του Δημοτικού του Συμβουλίου για την ίδρυση και τη λειτουργία εμποροπανήγυρης στην πόλη της Σκύδρας, οργανώνει σύσκεψη στο Δημαρχείο, τη Δευτέρα 23/3/2015 και ώρα 12:00΄.

Γενική πρόγνωση καιρού για Δευτέρα 23-3-2015Νεφώσεις με βροχές κυρίως στη βορειοδυτική και βόρεια χώρα και στο Αιγαίο και σποραδικές καταιγίδες κυρίως στην Ήπειρο και στο Ανατολικό Αιγαίο, περιμένουμε τη Δευτέρα 23 Μαρτίου

7-21