Δευτέρα 23 Μαρτίου 2015

Συνάντηση Διευθυντών Σχολικών μονάδων με την Δημοτική Αρχή Αλμωπίας




Η καταγραφή και ιεράρχηση των σχολικών μονάδων πρωτοβάθμιας εκπαίδευσης του Δήμου Αλμωπίας , ήταν το αντικείμενο ενημερωτικής συνάντηση που είχαν στο Δημαρχείο Αριδαίας , διευθυντές σχολικών μονάδων  και η δημοτική αρχή., το μεσημέρι της Δευτέρας.  

Ο Δήμαρχος Δημήτρης Μπίνος αναφέρθηκε σε μια σειρά πρωτοβουλιών που έχουν αναληφθεί από την πλευρά του Δήμου. Εξέφρασε την άποψη ότι πρέπει να υπάρχει μια αμφίδρομη σχέση συνεργασίας , ώστε να λύνονται γρήγορα και τα έκτακτα προβλήματα.
Ο Πρόεδρος της δημοτικής επιτροπής πρωτοβάθμιας εκπαίδευσης Χρήστος Γεωργίου , ενημέρωσε αναλυτικά τους διευθυντές για όσα έχουν γίνει από την πλευρά του Δήμου. Υπάρχει ήδη  πλήρης καταγραφή , ενώ ζήτησε προτάσεις και απόψεις για την καλύτερη δυνατή αξιοποίηση των πόρων που υπάρχουν . Έκανε γνωστές τις ενέργειες που έχουν μέχρι σήμερα προκειμένου να επιλυθούν αρκετά συσσωρευμένα προβλήματα. Διευθυντές σχολείων , συμφώνησαν στην αμοιβαία συνεργασία και αναφέρθηκαν σε προβλήματα που παρουσιάζονται και χρειάζονται συνήθως άμεση αντιμετώπιση.
Η συνάντηση έγινε γενικά σε καλό και γόνιμο κλίμα.
Παρόντες ήταν ακόμα ο Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου Σίμος Σωτηριάδης , ο Αντιδήμαρχος Παιδείας Γ. Σαββίδης και ο περιφερειακός σύμβουλος Π. Ζέρζης











2 σχόλια:

  1. Η συνάντηση έγινε. Το αποτέλεσμα ....ΘΑ.
    Μια στημένη παράσταση μονόλογου χωρίς ουσία...ΕΥΓΕ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. οι δασκαλοι της περιοχης πρέπει να έχουν πρωτοβουλιες και ιδέες για αρκετα θέματα.Ειναι ειδικός ο ρόλος τους.....

    ΑπάντησηΔιαγραφή

(3)