Σάββατο 8 Δεκεμβρίου 2018

«Μούφα» ο "ΚΡΣΤΕ ΜΙΣΙΡΚΟΒ", στην Αριδαία;


                Το γύρο της Ελλάδας έκανε η είδηση για την ίδρυση  Αστικής μη Κερδοσκοπικής Εταιρεία με την επωνυμία "ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΗ ΚΙΝΗΣΗ ΠΡΟΏΘΗΣΗΣ ΤΗΣ ΜΗΤΡΙΚΗΣ ΓΛΩΣΣΑΣ και με το διακριτικό τίτλο "ΚΡΣΤΕ ΜΙΣΙΡΚΟΒ", με έδρα την Αριδαία.

Τα αποτελέσματα των αγώνων στην ΕΠΣ Πέλλας το ΣάββατοΑ1

Δείχνει συνυπεύθυνους ο Δ. Μπίνος

Επίδειξη ισχύος από τον Δ, Μπίνο. Αντί να δεχτούν τον πρόεδρο της ΟΝΝΕΔ στα γραφεία της ΔΗΜΤΟ στην Αριδαία  τους υποχρέωσε να πάνε  στο γραφείο του στο Δημαρχείο , ημέρα αργίας μάλιστα για να αποτίσουν φόρο τιμής και υπακοής στην αφεντιά του και να τον στηρίξουν στις ερχόμενες εκλογές. . Κάτι τέτοια βλέπουν  οι άλλοι Νεοδημοκράτες και τα παίρνουν στο κρανίο με  παρασκηνιακό παιχνίδι που παίζεται
ΤΩΡΑ ΘΥΜΗΘΗΚΕ  ΟΤΙ  ΣΥΝΔΙΟΙΚΕΙ 
 ΜΕ ΤΟΥΣ  ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ  ΤΟΥ

Προ των πυλών παρέμβαση καραμανλικών με νέο σχήμα

Μια νέα πολιτική κίνηση με καραμανλικές αναφορές, αλλά και καταβολές, αναμένεται, από τις αρχές του νέου έτους και συγκεκριμένα τον Ιανουάριο, να «ανακατέψει», ακόμη περισσότερο την «τράπουλα», στους κόλπους της κεντροδεξιάς.

Επίσκεψη της Δημ.ΤΟ Αλμωπίας στα Κεντρικά γραφεία της Νέας Δημοκρατίας στην ΑθήναΤα κεντρικά γραφεία της ΝΕΑΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ στην Αθήνα, επισκέφθηκαν

Αποστολή του ΑΣ Γιαννιτσά


Ακόμα μια δύσκολη δοκιμασία για τον Α.Σ. Γιαννιτσά , που ταξιδεύει την Κυριακή στην ευκαρπία για το παιχνίδι με τον Μακεδονικό.

Η Τύχη της Μακεδονίας δικάστηκε στο ΣτΕ!


ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ ΤΗΕ ΠΟΠΣM


Παραμένουν τα προβλήματα...


...στην πλατφόρμα για το κοινωνικό μέρισμα...

ΜΕ ΤΟ ΘΑΡΡΟΣ ΤΗΣ ΓΝΩΜΗΣ ΚΑΙ ΤΟ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΤΗΣ ΕΛΕΥΘΕΡΗΣ ΕΚΦΡΑΣΗΣ!!!

*Γράφει, ο Χρήστος Κ. Μακρίδης

Ποιήματα από τον Ευάγγελο Τσαβδάρη
Από τις εκδόσεις ΙΝΦΟΓΝΩΜΩΝ , κυκλοφόρησε η ποιητική Συλλογή  του Βαγγέλη Τσαβδάρη.

(3)