Σάββατο 8 Δεκεμβρίου 2018

Δείχνει συνυπεύθυνους ο Δ. Μπίνος

Επίδειξη ισχύος από τον Δ, Μπίνο. Αντί να δεχτούν τον πρόεδρο της ΟΝΝΕΔ στα γραφεία της ΔΗΜΤΟ στην Αριδαία  τους υποχρέωσε να πάνε  στο γραφείο του στο Δημαρχείο , ημέρα αργίας μάλιστα για να αποτίσουν φόρο τιμής και υπακοής στην αφεντιά του και να τον στηρίξουν στις ερχόμενες εκλογές. . Κάτι τέτοια βλέπουν  οι άλλοι Νεοδημοκράτες και τα παίρνουν στο κρανίο με  παρασκηνιακό παιχνίδι που παίζεται




ΤΩΡΑ ΘΥΜΗΘΗΚΕ  ΟΤΙ  ΣΥΝΔΙΟΙΚΕΙ 
 ΜΕ ΤΟΥΣ  ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ  ΤΟΥ


Με το γάντι σφάζει τους συνεργάτες του  ο  απερχόμενος δήμαρχος Αλμωπίας.
Εμμέσως πλην  σαφώς τους κάνει συνυπεύθυνους για την χειρότερη διοίκηση που πέρασε στα χρονικά από την εποχή των συνενώσεων στην τοπική αυτοδιοίκηση.
Υποστηρίζει ότι έβαλε το Εμείς πάνω από το εγώ και έδωσε ευκαιρίες. Αυτά αναφέρει μεταξύ άλλων μετά την συνάντηση που είχε  από τον Πρόεδρο της ΟΝΝΕΔ, χρησιμοποιώντας το γραφείο του ,ς κομματικό γραφείο. Μεταξύ άλλων  υποκριτικά , όπως συνηθίζει ,υποστήριξε :
 «θεωρώ ότι οι νέοι πρέπει να συμμετέχουν και να είναι ενεργοί στην Τοπική Αυτοδιοίκηση. Προσωπικά ως Δήμαρχος έδωσα βήμα στους νέους, τους έδωσα τη δυνατότητα να πρωταγωνιστήσουν, να συνδιοικήσουν και να αναδείξουν τις δυνατότητές τους. Οι νέοι έχουν πολλά να προσφέρουν στην κοινωνία μας, αρκεί να έχουν το αίσθημα ευθύνης και να πατούν γερά στα πόδια τους. Και πάντοτε σεβόμενοι τους ανθρώπους που έχουν μακρά πορεία και προσφορά. Η τοπική Αυτοδιοίκηση έχει ανάγκη από ανθρώπους που βάζουν το "εμείς" πάνω από το "εγώ".

1 σχόλιο:

  1. Τους νέους λόγω απειρίας τους εκμεταλεύεται κανείς ευκολότερα, είναι πιο εύπιστοι, υποχωρούν και παραχωρούν επειδή έχουν όλο το χρόνο μπροστά τους, είναι πιο άνετα "διαχειρίσιμοι".
    Ο Σωκράτης καταδικάστηκε γι' αυτούς τους λόγους με ψευδείς κατηγορίες. Όταν όμως οι κατηγορίες ευσταθούν, τι γίνεται;
    Πώς αποδεικνύεται σε δικαστήριο ο "συναισθηματικός" εκβιασμός;

    ΑπάντησηΔιαγραφή

(3)