Κυριακή 13 Σεπτεμβρίου 2015

Παραχώρηση


































Και όταν τελειώσω

ΞΑΝΑ ΣΧΟΛΕΙΟ




 
Δήμαρχε με τέτοια

Κοσμοσυρροή στα Λουτρά Πόζαρ




 
Πολλοί ήταν οι επισκέπτες από διάφορες περιοχές της χώρας ,

ΕΠΙΣΚΕΨΗ ΤΟΥ ΠΡΟΕΔΡΟΥ ΤΗΣ ΝΔ ΕΥΑΓΓΕΛΟΥ ΜΕΪΜΑΡΑΚΗ ΣΤΟ ΠΕΡΙΠΤΕΡΟ ΤΗΣ ΠΚΜ ΣΤΗΝ 80Η ΔΕΘ



ΠΑΡΟΝ ΚΑΙ Ο ΑΝΤΙΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΡΧΗΣ
 Θ. ΘΕΟΔΩΡΙΔΗΣ

Το περίπτερο της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας στην 80η Διεθνή Έκθεση Θεσσαλονίκης επισκέφτηκε σήμερα μετά τη συνέντευξη τύπου προς τα ΜΜΕ ο Πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας Ευάγγελος Μεϊμαράκης.

ΟΜΙΛΟΣ ΑΝΤΙΣΦΑΙΡΙΣΗΣ ΑΡΙΔΑΙΑΣ Mini Tennis - Αρχάριοι





Πρωταρχικός στόχος του Ομίλου Αντισφαίρισης Αριδαίας  είναι η γνωριμία και η διάδοση του αθλήματος του Tennis σε μικρά παιδιά και για τον λόγο αυτό έχει σχεδιάσει και αναπτύξει ένα  σύγχρονο πρόγραμμα Mini Tennis που απευθύνεται σε παιδιά ηλικίας 5-10 ετών. Μέσα από το πρόγραμμα αυτό θα αναδειχθούν οι μελλοντικοί αθλητές του Tennis.

Οι 5 ΔΗΜΟΣΚΟΠΗΣΕΙΣ των εφημερίδων της Κυριακής



 

Μετά τις δημοσκοπήσεις των ALCO και ΚΑΠΑ Reseasrch, για λογαριασμό των εφημερίδων «ΠΡΩΤΟ ΘΕΜΑ» και «ΒΗΜΑ ΤΗΣ ΚΥΡΙΑΚΗΣ», αντίστοιχα, άλλες δύο δημοσκοπήσεις - αυτή της MRB για τη Realnews και της RASS για «Το Παρόν» - επιβεβαιώνουν το "θρίλερ" των Εκλογών της 20ης Σεπτεμβρίου καταγράφοντας, ταυτόχρονα, οριακό προβάδισμα του ΣΥ.ΡΙΖ.Α., έναντι της Ν.Δ., με μία πέμπτη, αυτή της Public Issue, να "επιβεβαιώνει" ακόμη περισσότερο το "θρίλερ", αφού ΣΥ.ΡΙΖ.Α. και Ν.Δ. βρίσκονται στην απόλυτη ισοπαλία.

«Χρωμάτισαν» τα νερά της Παμβώτιδας ανοίγοντας τον 9ο Γύρο Λίμνης Ιωαννίνων








Με μια ξεχωριστή γιορτή, εντός και εκτός των νερών της Λίμνης Παμβώτιδας, έγινε η “εκκίνηση” των εκδηλώσεων του φετινού, 9ου Γύρου Λίμνης Ιωαννίνων, που διοργανώνει ο Α.Ο Ποσειδών, υπό την αιγίδα του Δήμου Ιωαννιτών και της Περιφέρειας Ηπείρου.

ΘΕΜΑΤΙΚΕΣ ΔΡΑΣΕΙΣ ΑΝΑΔΕΙΞΗΣ, ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ & ΔΙΚΤΥΩΣΗΣ ΥΔΑΤΙΝΩΝ ΔΙΑΔΡΟΜΩΝ





Στα πλαίσια του Ευρωπαϊκού προγράμματος διασυνοριακής συνεργασίας IPA Cross Border program Greece – former Yugoslav Republic of Macedonia έχει εγκριθεί και υλοποιείται η πρόταση με τίτλο «ΘΕΜΑΤΙΚΕΣ ΔΡΑΣΕΙΣ ΑΝΑΔΕΙΞΗΣ, ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ & ΔΙΚΤΥΩΣΗΣ ΥΔΑΤΙΝΩΝ ΔΙΑΔΡΟΜΩΝ» με το ακρωνύμιο ¨WATER.NET»  από τους Δήμο Έδεσσας, το Δήμο Οχρίδας, το Πανεπιστήμιο Οχρίδας και το Αλεξάνδρειο Τεχνολογικό Εκπαιδευτικό Ίδρυμα Θεσσαλονίκης.

Προεκλογική εκδήλωση από την ΑΝΤΑΡΥΑ στην Έδεσσα




 
Το βράδυ της Παρασκευής στην Έδεσσα ο κόσμος με την μαζική του παρουσία στο κάλεσμα της ΑΝΤΑΡΣΥΑ-ΕΕΚ ανταποκρίθηκε και πέτυχε απολύτως η κεντρική προεκλογική εκδήλωση της εκλογικής συνεργασίας στην πρωτεύουσα της Πέλλας. 

Το ''Αγριόχορτο Στόμα'' του ΗΛΙΑ ΤΣΕΧΟΥ





Σάββατο 26 Σεπτεμβρίου,
8 μ.μ., στο Γιαννακοχώρι

Αποτελέσματα-Βαθμολογίες



 
1ος ΟΜΙΛΟΣ

Η εξέλιξη των αγώνων της ΕΠΣ Πέλλας (β΄ημίχρονο)







                                                               
ΚΥΡΙΑΚΗ  13-9-2015  17.30    
                                            

Συνάντηση αγροτών στον Βελβεντό



           

ΣΥΜΜΕΤΕΙΧΕ ΚΑΙ Ο ΑΓΡΟΤΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΑΛΜΩΠΙΑΣ                          

(3)