Τετάρτη 8 Ιανουαρίου 2020

ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΜΠΙΝΟΣ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΤΗΣ ΔΙΚΗΣ ΜΑΣ ΔΗΜΟΤΙΚΗΣ ΑΡΧΗΣ - 680.000 €


 
Σημαντικά έργα που αφορούν το Δήμο Αλμωπίας και Συλλόγους του, ενέκρινε η Διαχειριστική Επιτροπή στην Θεσσαλονίκη, μετά από εισήγηση της Επιτροπής Διαχείρισης Προγράμματος της Αναπτυξιακής Πέλλας, μέλος της οποίας είναι και ο πρώην Δήμαρχος Αλμωπίας και επικεφαλής της παράταξης «Η Αλμωπία της Καρδιάς μας» Δημήτρης Μπίνος.

Με το δεξί υποδέχτηκαν το 2020 οι Γυναίκες του Ίκαρου ΈδεσσαςΒ ΕΘΝΙΚΗ ΓΥΝΑΙΚΩΝ
Η γυναίκεια ομάδα στο πρωτάθλημα της Β Εθνικής, άνοιξε με νίκη τη χρονιά που ήρθε  συνεχίζοντας το αήττητο σερί της.

Κυνηγός πυροβόλησε κατά λάθος 25χρονο στο Θεοδωράκι!Παρέα κυνηγών πήγε σήμερα

Εντάξεις έργων Δήμου Σκύδρας και Πολιτιστικών του Συλλόγων στο Τοπικό Πρόγραμμα CLLD/LEADER.Μετά τη δημοσιοποίηση του οριστικού πίνακα στον οποίο συμπεριλαμβάνονται οι εντάξεις έργων του Δήμου Σκύδρας και Πολιτιστικών του Συλλόγων στο Πρόγραμμα Αγροτικής Ανάπτυξης 2014 – 2020 και συγκεκριμένα  στο Τοπικό Πρόγραμμα Πέλλας CLLD/LEADER(δημόσιου χαρακτήρα), η Δήμαρχος Σκύδρας Κατερίνα Ιγνατιάδου δήλωσε τα εξής:

Εξαΰλωση


Αρχή του χρόνου

Ανακοίνωση για νέο προπονητή στον ΦΟ Αριδαίας


Ο Φ.Ο. Αριδαίας με χαρά ανακοινώνει την έναρξη της συνεργασίας του με τον Παναγιώτη Τζιβάνη, ως προπονητή της ανδρικής ομάδας μπάσκετ του συλλόγου μας.

Ο ΚΑΙΡΟΣ

Πώς θα διαμορφωθεί η θερμοκρασία ανά περιοχή
Γενικά αίθριος θα είναι ο καιρός την Τετάρτη 8 Ιανουαρίου. Εξαιρέσεις αποτελούν κάποιες περιοχές στα ορεινά – ημιορεινά κυρίως

Λήστεψαν ηλικιωμένο στο ‘Αλωρο
Ηλικιωμένο 90 χρονών στο Άλωρο λήστεψαν δύο άγνωστοι ,

(3)