Τρίτη 2 Φεβρουαρίου 2016

Τα θύματα της τεχνολογίας  Γράφει ο Γιώργος Κωστόπουλος           
 

Στην τελευταία κακοκαιρία που χτύπησε τη χώρα μας παρακολούθησα στην τηλεόραση ένα  στιγμιότυπο που με έβαλε σε σκέψεις. Ένα χοντρό τμήμα του δέντρου, που είχε ξεριζωθεί από την ανεμοθύελλα, τακτοποιούνταν πανεύκολα.

Ξαναβρέθηκαν μετά από μισό αιώνα απόφοιτοι του Γυμνασίου Αριδαίας
Επιστροφή στα αγαπημένα μαθητικά χρόνια  , έστω και χωρίς μαγικό ραβδί επιχείρησαν απόφοιτοι του Γυμνασίου Αριδαίας , πρόσφατα, στην Αριδαία για να σταματήσουν τον χρόνο , ακριβώς σε εκείνη την εποχή.

Παράνομες προμήθειες στον Δήμο ΑλμωπίαςΚΑΤΑΓΓΕΛΕΙ Ο ΓΙΑΝΝΗΣ ΠΑΣΧΑΛΙΔΗΣ

Πού και πότε κλείνουν τους δρόμους οι αγρότες

Σε συνεχείς αποκλεισμούς στο εθνικό και στο επαρχιακό οδικό δίκτυο προχωρούν οι αγρότες όλη την Ελλάδα, εκφράζοντας τη σθεναρή αντίθεσή τους στο σχέδιο της κυβέρνησης για το ασφαλιστικό και το φορολογικό.

Απεργούν αύριο οι δημοσιογράφοι...


 
 ΜΟΝΟ ΜΟΥΣΙΚΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΣΤΟ ΡΑΔΙΟ ΑΛΜΩΠΙΑ
 
 
Απεργούν αύριο οι δημοσιογράφοι όλης της χώρας απαιτώντας απόσυρση του σχεδίου Κατρούγκαλου για το Ασφαλιστικό.
Οι δημοσιογράφοι μετέχουν στη...
γενική απεργία της Πέμπτης 4 Φλεβάρη που έχουν εξαγγείλει ΓΣΕΕ και ΑΔΕΔΥ, ωστόσο, κατόπιν αιτήματος για την κάλυψη των απεργιακών κινητοποιήσεων και συλλαλητηρίων σε όλη τη χώρα, η απεργία στα ΜΜΕ θα πραγματοποιηθεί από τις 6 το πρωί της Τετάρτης 3 Φεβρουαρίου έως τις 6 το πρωί της επομένης.
Σύμφωνα με απόφαση του Διοικητικού Συμβουλίου της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Ενώσεων Συντακτών, η απεργία κηρύσσεται σε όλα τα ΜΜΕ (έντυπα, ραδιοτηλεοπτικά, διαδικτυακά) του δημόσιου και ιδιωτικού τομέα, στη Γενική Γραμματεία Ενημέρωσης και Επικοινωνίας, στο ΑΠΕ-ΜΠΕ και στα Γραφεία Τύπου. Μέρος στην απεργία θα πάρουν και οι τεχνικοί στα ραδιόφωνα, σύμφωνα με ανακοίνωση της ΕΤΕΡ καθώς και η ΠΟΣΠΕΡΤ.
Στην ανακοίνωση της ΠΟΕΣΥ αναφέρεται ότι οι εργαζόμενοι στα ΜΜΕ απαιτούν τη διατήρηση του ΕΤΑΠ-ΜΜΕ ως ανεξάρτητου, ενιαίου και αυτοτελούς Ταμείου στα ΜΜΕ, με ένταξη στην ασφάλισή του όλων των κατηγοριών εργαζομένων και τη διασφάλιση του αγγελιοσήμου ως πόρου χρηματοδότησης των Ταμείων, με επέκτασή του στα διαδικτυακά ΜΜΕ. Η Συντονιστική Επιτροπή των Συνεργαζόμενων Ενώσεων καλεί όλους τους εργαζόμενους στον χώρο του Τύπου να συμμετάσχουν αγωνιστικά στην αυριανή απεργία και στην απεργιακή συγκέντρωση στις 12 το μεσημέρι, στο υπουργείο Εργασίας (Σταδίου 29).

Αλλαγή ημέρας λειτουργίας της λαϊκής αγοράς ΈδεσσαςΜε απόφαση του Δημάρχου Έδεσσας

Διακοπή ηλεκτρικού ρεύματος τη Τετάρτη σε περιοχές των Δήμων Πέλλας και Αλμωπίας
Σύμφωνα με ανακοίνωση της Δ.Ε.Δ.Δ.Η.Ε., θα διακοπεί η παροχή ηλεκτρικού ρεύματος στις εξής  περιοχές των Δήμων Πέλλας και Αλμωπίας:

Την συνεργασία των Δημοτών ζητά η Αντιδημαρχία καθαριότητας Αλμωπίας 


Η Αντιδημαρχία Καθημερινότητας του Δήμου Αλμωπίας, επιθυμεί για ακόμα μια φορά να επιστήσει την προσοχή σε όλους τους δημότες και να ζητήσει την ενεργοποίηση και την ευαισθητοποίηση τους, ώστε να βοηθήσουν αποτελεσματικά το δύσκολο έργο της.

Συνάντηση του Αντιπεριφερειάρχη Πέλλας με το Διευθυντή της Ιατρικής Υπηρεσίας του Νοσοκομείου Έδεσσας

Συνάντηση είχε ο Αντιπεριφερειάρχης Πέλλας Θεόδωρος Θεοδωρίδης στο γραφείο του στο Διοικητήριο με τον Διευθυντή της Ιατρικής Υπηρεσίας του Νοσοκομείου Έδεσσας Χρήστο Κοντοβίτση ο οποίος ασκεί παράλληλα, χρέη Διοικητή του Γενικού Νοσοκομείου Πέλλας.

Μνημόσυνο Μακεδονομάχων
Ο Σύλλογος Απογόνων Μακεδονομάχων Εδέσσης-Αλμωπίας «Ο Παύλος Μελάς», την Κυριακή 7 Φεβρουαρίου 2016, σε συνεργασία

Ο τυχερός αριθμός της κλήρωσης του Όλυμπου Αψάλου 


Ο αριθμός 705

ΠΡΟΠΟΝΗΣΗ ΜΙΚΤΗΣ ΟΜΑΔΑΣ ΝΕΩΝ ΣΤΙΣ 3-2-2016Οι  ποδοσφαιριστές που απαρτίζουν την Μικτή Ομάδα Νέων της ΕΠΣ Πέλλας

Αντίθετοι με την επιβολή τελών στα νεκροταφεία και στο Βορεινό-ΝεοχώριΠοτέ δεν συμφώνησε ο πρόεδρος της Τ. Κ. Βορεινού –Νεοχωρίου Βασίλης Μαντζερίδης,

Αλώνισαν την Ξιφιανή διαρρήκτες 

Σαν στο σπίτι τους «αλώνισαν» διαρρήκτες την Ξιφιανή.

Μπήκαν στην Έδεσσα τα τρακτέρΠοιες  ώρες κλείνουν δρόμοι στην Πέλλα

Και νέες μεταγραφές του Αλμωπού
Ο ΑΛΜΩΠΟΣ ΑΡΙΔΑΙΑΣ ανακοινώνει την απόκτηση  δυο ποδοσφαιριστών,

(3)