Σάββατο 1 Μαρτίου 2014

Απειλές (;) με παπαγαλάκια






Αντί να ζητήσουν συγνώμη που έπαιξαν με παιδικές ψυχές ,ζητάν και τα ρέστα από πάνω. Δεν είναι βέβαια της ώρας , αλλά μόλις τελειώσει το πανηγύρι ,τότε θα αποδοθούν τα του καίσαρος τω καίσαρι.

Τελειότητα στην Έδεσσα







Φαντασμαγορική εμφάνιση τη Παρασκευή  28-2-2014 στην πόλη της Έδεσσας από τους τυμπανιστές Paranaue  από την Θεσσαλονίκη και τους Cachoeira από την Έδεσσα.

ΑΝΔΡΕΑΣ ΚΟΓΙΟΣ :Απρεπής συμπεριφορά του Δήμου Αλμωπίας προς τον Νίκο Ξενιτίδη



   Απαράδεκτη και αήθη χαρακτηρίζει ο υποψήφιος Δήμαρχος Αλμωπίας Ανδρέας Κόγιος , την συμπεριφορά της Δημοτικής Αρχής Αλμωπίας να μην προσκαλέσει  δωρητή  Νικόλαο Ξενιτίδη στα εγκαίνια  του Δημοτικού Ωδείου Δήμου Αλμωπίας .

Κορόιδεψαν τον κόσμο. Δήθεν Δωρεάν όλα στη πλατεία Αριδαίας.




Υπόλογη και μάλιστα σε βαθμού  αίσχιστου βαθμού  είναι η δημοτική αρχή Αλμωπίας (είναι άγνωστο αν έχει κάποια ευθύνη και η  καρναβαλική επιτροπή ) για όσα ευτράπελα καταγγέλλονται ότι συνέβησαν το Σάββατο στη Κεντρική πλατεία Αριδαίας.

ΤΡΥΦΩΝ ΜΠΙΤΣΑΣ: Η επιλογή του Γιάννη Σηφάκη , η μοναδική με προοπτική για τον τόπο.




Τον Γιάννη Σηφάκη θεωρεί ως τον καταλληλότερο να αναλάβει τις τύχες του Δήμου Αλμωπίας, ο Τρύφων Μπίτσας , στενός συνεργάτης του σημερινού Δημάρχου κατά την περασμένη προεκλογική περίοδο.

Την Κυριακή ο ετήσιος χορός της Δόξας Ριζού



Ο Αθλητικός Σύλλογος Δόξα Ριζού

Εξιχνιάστηκε περίπτωση κλοπής σε οικία στα Γιαννιτσά



 
Εξιχνιάστηκε από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφαλείας Γιαννιτσών περίπτωση κλοπής τιμαλφών σε οικία στα Γιαννιτσά

Κακοκαιρία το τριήμερο





Σύμφωνα και με τα τελευταία προγνωστικά στοιχεία, με αρκετές βροχές στις περισσότερες περιοχές της χώρας και χιονοπτώσεις στα ορεινά αναμένεται να κυλήσει το τριήμερο της Καθαράς Δευτέρας.

12 Μαρτίου οι εκλογές στην ΕΠΣ Πέλλας



Για τις 12 Μαρτίου η Διοίκηση της ΕΠΣ Πέλλας προκήρυξε τις εκλογές για την ανάδειξη νέας Διοίκησης. Η σχετική  Τακτική Γενική Συνέλευση, στις 12 Μαρτίου στην Έδεσσα, μεταξύ των άλλων περιλαμβάνει και την διαδικασία  για την εκλογή νέου Δ.Σ. της Ένωσης.

Συνεδριάζει την Τρίτη το Δημοτικό Συμβούλιο Αλμωπίας




Για την ερχόμενη Τρίτη4 Μαρτίου στις 19.30 είναι προγραμματισμένη η συνεδρίσαη του ΔΗΜΟΤΙΚΟΎ Συμβουλίου Αριδαίας με τα παρακάτω θέματα στην ημερήσια διάταξη:

(3)