Σάββατο 1 Μαρτίου 2014

Συνεδριάζει την Τρίτη το Δημοτικό Συμβούλιο Αλμωπίας




Για την ερχόμενη Τρίτη4 Μαρτίου στις 19.30 είναι προγραμματισμένη η συνεδρίσαη του ΔΗΜΟΤΙΚΟΎ Συμβουλίου Αριδαίας με τα παρακάτω θέματα στην ημερήσια διάταξη:


Αποδοχή  χρηματοδότησης και εγγραφή στον προϋπολογισμό ποσού 17.835,19 €, από το Υπουργείο Εσωτερικών, για την  υλοποίηση του προγράμματος Βοήθεια στο  Σπίτι για το Α τρίμηνο 2013.
Αποδοχή – έγκριση εξάμηνης πρακτικής άσκησης σπουδαστών Τ.Ε.Ι.
Προτάσεις σχετικά με τις προσθήκες ομάδων προσανατολισμού, τομέων και ειδικοτήτων στα Επαγγελματικά Λύκεια   Αριδαίας. 
Ορισμός δύο δημοτικών  συμβούλων της αντιπολίτευσης στην Εκτελεστική Επιτροπή του Δήμου Αλμωπίας, με αποκλειστικό σκοπό τη  συμμετοχή τους σ΄ αυτήν όταν επιλαμβάνεται πειθαρχικών ζητημάτων.
΄Εγκριση πρωτοκόλλων προσωρινής και οριστικής παραλαβής  έργων.
΄Εγκριση δαπάνης μετακίνησης του Δημάρχου στην Αθήνα,  στις 10-11/2/2014.
Εξέταση αίτησης  για τη  διαγραφή  επιβολής προστίμου και προσαυξήσεων, για αυθαίρετη χρήση  κοινοχρήστων χώρων, κατόπιν παραπομπής του θέματος  στο Δημοτικό Συμβούλιο από την Οικονομική Επιτροπή του Δήμου με την  αριθμ. 345/2013 απόφασή της.
Εξέταση αίτησης  για τη  διαγραφή  επιβολής προστίμου και προσαυξήσεων, για αυθαίρετη χρήση  κοινοχρήστων χώρων, κατόπιν παραπομπής του θέματος  στο Δημοτικό Συμβούλιο από την Οικονομική Επιτροπή του Δήμου με την  αριθμ. 346/2013 απόφασή της.
Εξέταση αίτησης  για τη  διαγραφή  επιβολής προστίμου τελών ηλεκτροφωτισμού και καθαριότητας, κατόπιν παραπομπής του θέματος  στο Δημοτικό Συμβούλιο από την Οικονομική Επιτροπή του Δήμου με την  αριθμ. 347/2013 απόφασή της.
Εξέταση αίτησης  για τη  διαγραφή  επιβολής προστίμου και προσαυξήσεων, για αυθαίρετη χρήση  κοινοχρήστων χώρων, κατόπιν παραπομπής του θέματος  στο Δημοτικό Συμβούλιο από την Οικονομική Επιτροπή του Δήμου με την  αριθμ. 348/2013 απόφασή της.

Εξέταση αίτησης  για τη  διαγραφή  επιβολής προστίμου και προσαυξήσεων, για αυθαίρετη χρήση  κοινοχρήστων χώρων, κατόπιν παραπομπής του θέματος  στο Δημοτικό Συμβούλιο από την Οικονομική Επιτροπή του Δήμου με την  αριθμ. 2/2014 απόφασή της.
Εξέταση αίτησης  για τη  διαγραφή  επιβολής προστίμου και προσαυξήσεων, για αυθαίρετη χρήση  κοινοχρήστων χώρων, κατόπιν παραπομπής του θέματος  στο Δημοτικό Συμβούλιο από την Οικονομική Επιτροπή του Δήμου με την  αριθμ. 3/2014 απόφασή της.
΄Εγκριση εκμίσθωσης δημοτικών (πρώην σχολικών)  αγροτεμαχίων, που βρίσκονται στην Τ.Κ. Φιλώτειας.
Μερική αναμόρφωση του τεχνικού προγράμματος και του προϋπολογισμού του Δήμου Αλμωπίας, οικονομικού έτους 2014.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

(3)